Stari drveni prozori su definitivno za zamenu i ove godine će morati da budu menjani, kad se to već mora onda sam mislio da napravim male modifikacije i da nove prozore uradim tako što će biti izvučeni malo unapred, tako što će gornji deo biti stariji od donje strane. Sve će se raditi u metalu, klupe na palubi se seku a kabina sa prozorima će se povući do početka malih bočnih prozora. Na ovaj način će se u kabini dobiti i te kako veći prostor koji je do sada bio ne iskorišćen na uštrb mesta na palubi ali to boljom organizacijom planiram da rešim. Boljih slika za sada nemam, ovo su neke starije tokom prolećnih radova pa zahvaljujući drugu Aki imam neku sliku kako bi to moglo da izgleda. Slika je stara ali ću ovih dana napraviti bolju, svakako bih zadržao tendu od trske ali bi i ona morala malo da pretrpi izmene. U odnosu na ovu sliku prozori bi trebalo da budu još malo ka pramcu pa sam to docrtao. Takođe trebalo bi osmisliti i neku masku za krov. Što se mene tiče to su neke teme za razmišljanje preko zime a kontaktiran je i majstor Boki. Meni se ovo onako okvirno sviđa i mislim da nije preterano komplikovano za izvedbu