Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Novi predlog zakona pred vladom

<< < (10/24) > >>

Kapetan:

--- Citat: Kapetan  23, 12, 2010, 11:10:58 pre podne ---eno postoje dva ''nauticka" sajta koja ne dozvoljavaju nikakvu temu koja se ne svidja adminima , ovaj to nije  :yahoo: ni na jednom od njih se ne vodi prica na ovom nivou niti im pada na pamet da odrze protest i bore se za prava nauticara... a ni ranije nisu ... mada ne sumljam da ce pousati da odrze privid da podrzavaju nauticare

--- Kraj citata ---

da ne bude zabune, nije ovo pljuvanje po drugim forumima , nego mi smeta kada ljudi iskustva sa njih prenesu kod nas, pa ispadne da nema reklame, nema prezentacije proizvoda, nema politike , nema drugacijeg misljenja sem adminskog i slicnih stvari koje su na drugim forumima zabranjenje ...

jeste stalno se svadjamo ... pa ljudi smo i pomerimo se x puta... evo ja znam da su se dule i mossi mirili vec cetri puta  :lol: a znajuci ih bice i 7 i 8 put :)

budens72:
ja Dedi nisam ni uputio svoj post, već Radetu, a citirao sam Dedin post jer je on napisao da se slaže sa tim što je Rade izneo, a ja samo dodao da se ne slažem... pa ljudi smo.... naopako kad bi svi isto mislili...   :lol:

deda:
@budens

Ma opusteno bre!!Normalno je da da smo razliciti!Neko pije pivo a ja sokice!Dokle god je diskusija bez vredjanja,ma koliko bila ostra sve je u redu!Ljudi moji ni u "nasem" casopisu -Nauticar- nema nista o porezu,koliko vidim! 

http://www.nauticar.rs/

Kapetan:
znas za koliko bi im drzava poslala insekciju kad bi napisali dve reci protiv drzave...

deda:
Izes onda novinu koja cuti!Ne mora da napada,moze to i suptilnije da se radi!Recimo,kao Novus!!! :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju