Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Novi predlog zakona pred vladom
mossi:
--- Citat: Dule 23, 12, 2010, 00:25:15 pre podne ---Izgleda da je ovde najbolje ne raditi nista. Zar ne mossi?
--- Kraj citata ---
Sve u životu je kompromis, pa i način na koji ja živim život. Nisim siguran da se možemo porediti.
Imam i ja visoku stolicu. :)
Predlog Zakona koji je Vlada dala nije kompromis nego HOŠTAPLERAJ.
Jer prebaciti veći deo naplate na one koji nisu moćni da se peko veza i vezica, odbrane od haračlija je JADNO.
@Rade: ja sam protiv linča, ali usrana motka je iz Raja izašla.
Po ubedjenju sam TehnokratskiSocijalDemokrata: da u demokratskoj državi u kojoj ima socijalne pravde, vladaju stručni ljudi.
Ovi niti su stručni, demokrate još manje, a o socijalnoj pravdi donose predloge koje upravo čitamo. :diablo:
Kapetan:
danas je 23i mogla bi jedna delegacija da ode do skupstine ...
budens72:
--- Citat: deda 23, 12, 2010, 09:17:23 pre podne ---
--- Citat: rade 23, 12, 2010, 08:26:58 pre podne ---Definitivno ako se ovo glupiranje nastavi od takozvanih ljubitelja vode i prirode postacemo teroristi.Ko vise voli tudja govna nek ide tamo a nas ostavite na miru da placamo poreze i da zivimo posteno.Kako god da nam je dosta vise terora na forumu koji sluzi za dobre vibracije a ne za lincovanje.
--- Kraj citata ---
Ja lepo predlozih da se osnuje partija!Rade,apsolutno se slazem sa tobom!!
--- Kraj citata ---
ja se ne slažem... uz dužno poštovanje, ali imam pravo na svoje mišljenje...
Rade, koliko sam primetio u Vašim postovima, Vi podržavate oporezivanje i to je ok, ali sa vaše tačke gledišta, sa moje nije... Dule takođe ima stav da svi treba da plate, takođe se ne slažem...
Pre svega kada kupite plovilo platite porez, na motor platite porez ...na svu opremu platite porez...da ne idemo dalje.... pa šta sad ?!? Ne... sad treba i svake godine da platimo porez zato što imamo čamac !!!! Pa to je nebuloza...za deset godina ću da platim državi još jedan čamac... Ovo odgovara samo onima koji imaju skupe čamce, a prosečnom nautičaru kojih je najviše nikako ne može da odgovara....
Oblak, potpuno se slažem sa tobom
a na kraju ovo je tema "Novi predlog zakona pred vladom", pa zašto ne diskusija....?! Ne moramno se svi složiti....ionako se priprema nova pljačka :diablo:
Kapetan:
--- Citat: budens72 23, 12, 2010, 09:43:42 pre podne ---Ja lepo predlozih da se osnuje partija!Rade,apsolutno se slazem sa tobom!!
--- Kraj citata ---
ja se ne slažem... uz dužno poštovanje, ali imam pravo na svoje mišljenje... [/quote]
ma deda se bre salio , mada istorijski gledano ja znam za tri revolucije koje su zapocele od ljudi sa vode to jest nauticara... Bostonska Cajanka (SAD), Gdanjsk (Poljska) i Kronstadt (Rusija) ... ovo iznosim kao kuriozitet i zanimljiv podatak a ne kao ideju , da ne bude zabune...
--- Citat: budens72 23, 12, 2010, 09:43:42 pre podne ---a na kraju ovo je tema "Novi predlog zakona pred vladom", pa zašto ne diskusija....?! Ne moramno se svi složiti....ionako se priprema nova pljačka :diablo:
--- Kraj citata ---
nije niko hteo da zatvori ili zakljuca temu citaj sta deda pise :good:
eno postoje dva ''nauticka" sajta koja ne dozvoljavaju nikakvu temu koja se ne svidja adminima , ovaj to nije :yahoo: ni na jednom od njih se ne vodi prica na ovom nivou niti im pada na pamet da odrze protest i bore se za prava nauticara... a ni ranije nisu ... mada ne sumljam da ce pousati da odrze privid da podrzavaju nauticare
znaci niko nije ni pomisljao da zakljuca temu ili da obustavi diskusiju , deda je napisao totalno drugu stvar !
deda:
Od silne galame ne razumemo jedni druge,izgleda! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju