Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***

Povratak sa Delte

<< < (2/6) > >>

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  13, 12, 2010, 14:45:42 posle podne ---i o tome sam razmisljao ali sam imao modifikaciju  :dance1:

u constanci utovaris ladju na neki brod i za malo para doteras je u beograd :)

nesto ovako naravno u skladu sa mogucnostima  :taunt:

--- Kraj citata ---

He he zamisli naše metalne nakaze sa ovom plastikom - pa mislim da imamo koliko god para da nam ne bi tovarili brodove :)
Ali stvarno možda bi moglo u neki kargo, na kraju krajeva nek nas satave na paesak ili ugalj - šta fali. Samo nažalost mislim da to nije moguće

deda:
Vidim ja da cete vas dvojica autobusom! :lol:

broker975fx:

--- Citat: deda  13, 12, 2010, 15:05:57 posle podne ---Vidim ja da cete vas dvojica autobusom! :lol:

--- Kraj citata ---

Pa može i tako :). Kažu da dole u nekom mestu postoje nekoliko placeva gde naravno za male parice možeš da prodaš lađu, jer dosta švaba i ostalih evropljanja tako krene pa dole prodaju lađu. tu bi se skupilo za autobus sigurno samo ako se spustim dole vratiću je za Beograd makar je sam vukao

Kapetan:
vidi moze sve to regularno da se uradi i da se plati preko racuna... pa ti ljudi se bave transportom robe
stalno na dunavu vidjam neki bugarski gurac koji natovari po 20 kamiona sa prikolicama i vozi ih dunavom....

ajde da vidimo sa gorancetom on ce znati orijentacione cene... samo treba pripremiti kolevke sa brodove ja imam neku al bih nesto pametnije ako je moguce :)

Kapetan:
evo dok mi pricamo sta se desava na chatu pa ti vidi

(16:13:09) gorance: ladjari pozdravljam vas,nocas idemo ka Gradistu pa za Konstancu,c​ujemo se za 20ak dana
(16:17:08) Kapetan: oj :)
(16:17:12) Kapetan: pa tebe spominjemo
(16:17:29) Kapetan: ajd vidi posto kosta iz konstance da se dovuku brodovi kao kargo do beorgada

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju