E, ovako treba... > Elektronika

Mobilni sa podrskom za Google Maps

<< < (4/22) > >>

ronac:
Samo sto me ubi taj engleski, nema uputstvo na srpskom,a meni se ne uci. :sorry:

Kapetan:
gori si od novusa za Google maps trebas da naucis 5-6 reci i to je sve sto ti treba :)

LSI:
Poslednjih mesec dana borim se sa sobom.
Prošle godine uzeo sam 5800 Exp. Music. i mislim da je to jedan veoma dobar poslovni telefon sa kojim čovek može sebi da priušti lepu zabavu.

Ipak, nedavno sam sinu kupio HTC Wildfire i kad sam video kako brzo radi (vidno je brži odziv nego kod moje Nokije) počeo sam da razmišljam o njemu. Onda sam video model Desire, kao što je Moši kupio.

Evo, i danas, dok sam bio u Kragujevcu, držao sam ga u ruci - ma čini mi se da je na granici onog što ja mogu da držim u ruci. Da je za dlaku veći mislim da bi bio neprihvatljiv.
Ali tačno je da i Desire i Wildfire imaju vrlo dobru navigaciju i da je slika na ekranu izvrsna.
A čini mi se da su gugl mape detaljnije nego Garminove. Zato prednost dajem HTC-u i pored višegodišnje upotrebe Nokijinih aparata.

Ja ću još malo da lupam glavu oko toga šta da uradim i kako sebi da objasnim da je kupovina novog telefona opravdana, a svakom bih preporučio jedan od pomenuta tri modela.

poljo:
"Evo, i danas, dok sam bio u Kragujevcu, držao sam ga u ruci - ma čini mi se da je na granici onog što ja mogu da držim u ruci. Da je za dlaku veći mislim da bi bio neprihvatljiv."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

SALE NB:
Meni za par dana ističe dvogodišnji ugovor sa Telenorom, pa ću da uzmem taj HTC Wildfire!
A već sam bio zacrtao Nokiu E52, ali ima dosta stariji softver, slabiji procesor, memoriju.... itd,itd.
Volim klasične telefone, nerviraju me ova touch-screen glupiranja, ali bukvalno nema čovek šta da izabere!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju