E, ovako treba... > Elektronika

Mobilni sa podrskom za Google Maps

<< < (5/22) > >>

deda:
Sto se patite bez potrebe?Ovaj telefon mi pre lici na rucnu navigaciju sa opcijom telefoniranja!

http://www.garminasus.com/en_GB/phones/nuvifone-m10/

LSI:

--- Citat: poljo  09, 12, 2010, 18:22:04 posle podne ---"Evo, i danas, dok sam bio u Kragujevcu, držao sam ga u ruci - ma čini mi se da je na granici onog što ja mogu da držim u ruci. Da je za dlaku veći mislim da bi bio neprihvatljiv."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

--- Kraj citata ---

Poljo, Poljo! :nono:
Posle opet LSI da plati što počinje da skreće sa teme.
 :stop: E, neće moći! Nek se zna da je Polja prvi pomislio ono što ja mislim da je on pomislio da sam ja mislio...
Sram ga bilo ko zlo pomisli.

Kapetan:

--- Citat: LSI  09, 12, 2010, 18:06:30 posle podne ---Ali tačno je da i Desire i Wildfire imaju vrlo dobru navigaciju i da je slika na ekranu izvrsna.
A čini mi se da su gugl mape detaljnije nego Garminove. Zato prednost dajem HTC-u i pored višegodišnje upotrebe Nokijinih aparata.

--- Kraj citata ---

e tu je trik .... GARMIN mape su prevashodno pravljene za kola i tu su bez premca, znaci proverio sam brdo drugih softwera i mogu da tvrdim da je garmin na tom polju drasticno bolji od svih ...  ali za nautiku su najbolje mape PLOVPUTA, koje mogu da se implementiraju u Google Earth

mossi:
Automatsko menjanje moda 3G/H/E + WiFi usled slabog signala, dramatičo usporava učitavanje mapa.
Praksa će pokazati koliko je sve to upotrebljivo u ovim severnim krajevima.

Kapetan:
nasetuj HTC da primarno koristi wireles a iskljuci sve da se sam kaci i skida razne update ....

znaci kuci predji ceo tok dunava na maximalnom uvelicanju i on ce to smestiti u baffer telefona i posle ti ne treba ni 3G , ni HDSP niti bilo sta drugo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju