E, ovako treba... > Plovila

Dalmatinka "Poliester" Priboj

<< < (2/4) > >>

budens72:
Da, to se slažem... ljulja se to je tačno,ali smatram da je vrlo stabilna na talasima... potrudiću se u svakom slučaju da je probam, pre nego što se eventualno odlučim za kupovinu.... za sada sam u razmatranju mogućnosti..... pa... nastavite sa komentarima (osim Zokija Novusa  :lol: )

Zoran:
    Bundes

Ako vec nema nekog balasta u kobilici,treba ga dodati.Vrlo stabilna i lepo
plovi,trpi svako vreme na dunavu.Idealna je u kombinaciji sa DMB motorom
od 10ks.Ja licno je nisam imao,ali sam se dosta navozao sa takvom sa mojim
drugarima.
    U svakom slucaju motor jaci od 10ks je bacena para za nju.

Dule HU:
Bude ja sam pre par godina radio sa drugarom jednu dalmatinku bila je potopljena pa smo radili komplet plastiku, el. instalaciju, motor (Yanmar stablini 7 KS), osovinski vod, ma sve komplet. Ako te zanima imaš na forumu na vodi kompletnu priču u temi Odyssey 11080.
Što se plovnosti i stabilnosti tiče po meni je to OK za reku imajući u vidu da je širina nekih 2.2m. Za dvoje je izuzetno komforan.
Moj prijatelj je pre 2  god išao sa njim do Đerdapa i tamo sa suprugom proveo par dana
Po meni je jedini problem da šta god od motora staviš (pa čak i 15-icu) nećeš dobiti uzvodno više od 9-10km/h
Klasnično deplasmansko korito.
Ako te nešto zanima pitaj slobodno.

Pera GARMIN:

--- Citat ---Idealna je u kombinaciji sa DMB motorom od 10ks.
--- Kraj citata ---

Pod uslovom da ti ne smetaju buka, vibracije, i smrad nafte :wild:

Podjednako dobre će je gurati vanbrodski  9.9, a još bolje 9.9 High Trust 4T motor sa krmene platforme, bez gore navedenih "simptoma". Kad sam kupovao Varia naslušao sam se jako negativnih komentara o kvalitetu materijala i majstora kojim (se) rade te Pribojske "pasare sa nadkabinom".... Ali da ne kudim konja kog' nisam jahao...

budens72:

--- Citat: zoki novus  29, 11, 2010, 20:51:00 posle podne ---steta a imam istu takvu na placu.....

--- Kraj citata ---

al si zajeban igrač  :taunt:

--- Citat: Pera GARMIN  29, 11, 2010, 21:18:37 posle podne ---

Pod uslovom da ti ne smetaju buka, vibracije, i smrad nafte :wild:

Podjednako dobre će je gurati vanbrodski  9.9, a još bolje 9.9 High Trust 4T motor sa krmene platforme, bez gore navedenih "simptoma". Kad sam kupovao Varia naslušao sam se jako negativnih komentara o kvalitetu materijala i majstora kojim (se) rade te Pribojske "pasare sa nadkabinom".... Ali da ne kudim konja kog' nisam jahao...

--- Kraj citata ---

e upravo me to zanima...kakva je razlika između originalne "kvarnerplastika" i ove "Poliester" Priboj, u kvalitetu naravno,pošto su identične...?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju