E, ovako treba... > Plovila
Dalmatinka "Poliester" Priboj
Dule HU:
Bude, sad ozbiljno vidi sa Novusom stoji mu na placu toliko znam i znam da je uzeo za sebe pa je posle kupio veći brod.
A ovo što Zoran kaže je u pravu , moj prijatelj se slatko navozao sa Dalmatinkom i stabilnim Yanmarom, malo trese buka nije strašna ,al sipaš pun rezervoar na početku sezone i zaboraviš na dosipanje. A dao bog sad tih DMB-a sa kpčom i osovinskim vodom ima za male pare.
zorter:
--- Citat: Pera GARMIN 29, 11, 2010, 21:18:37 posle podne ---
--- Citat ---Idealna je u kombinaciji sa DMB motorom od 10ks.
--- Kraj citata ---
Pod uslovom da ti ne smetaju buka, vibracije, i smrad nafte :wild:
..........
--- Kraj citata ---
Uvek postoji kombinacija sa elektromotorom i nema ni buke ni "mirisa" nafte !!! :good:
Pera GARMIN:
--- Citat ---DMB je zakon za nju,1l nafte na sat.Ajde da vidim tu buku koja smeta za tu cenu.
--- Kraj citata ---
Vanbrodski 4T 9.9 troši do 2l na sat. Meni je 15-ica toliko trošila na Variu. Al' da ne skrećemo temu sa Poliestera.
Polovnu "pribojku" treba dobro pregledati, obavezno na suvom. Proveriti da li, i šta treba da se radi sa trupom ispod vodene linije. Može lako da se desi da je ista količina posla potrebna na 30 godina staroj "originalnoj" i 5-6 godina staroj "pribojki"...
Barba:
Meni malo para usi to sto je garancija na nju samo 6 meseci, jbg kupis kineski tranzistor pa dobijes godinu dana garancije.
Pera GARMIN:
--- Citat ---Meni malo para usi to sto je garancija na nju samo 6 meseci, jbg kupis kineski tranzistor pa dobijes godinu dana garancije.
--- Kraj citata ---
Malo? Kako malo?... to je bre potpuno apsurdno!
Očigledno znaju kakav materijal koriste i kakva im je kontrola kvaliteta...
Sve ispod 24 meseca garancije je po meni neprihvatljivo za trup !!
Tri Princeze daju tri godine garancije na trup ako se ne varam!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju