E, ovako treba... > Plovila
Dalmatinka "Poliester" Priboj
budens72:
Poštovane kolege sa foruma.... Da li je neko od vas imao iskustva sa ovim plovilom? U nekim pregovorima sam, pa me interesuje kakva su iskustva ,kakav je kvalitet, koliko je stabilna...itd
budens72:
Evo i slike....
zoki novus:
za 450-500e vise nego dobra kupovina :good:
ne propustaj uvek mozes da dobijes papagaja i kornjacu od duleta...
LSI:
U fabrici ovakva ladja košta nekoliko hiljada evra - nova.
Ljudi su svojevremeno skinuli kalup sa nekog modela elana i iskombinovali malo sa "Dalmatinkom" i dobili to što meni veoma lepo izgleda. Kontaktirao sam ih kada sam tražio ladju za sebe i to je bio jedan od mogućih izbora, medjutim cena je bila neprihvatljivo visoka za mene.
Da li je plovna ladja ili nije, ne mogu da kažem ali meni se čini da bi trebalo da se ponaša veoma dobro na vodi.
Nadam se da će se javiti i neko ko je ima ili je imao pa će moći i više da kaže...
Srećno!
IKA:
Dejo, generalno sve dalmatinke i pasare imaju problem stabilnosti kada plovilo stoji , i kad se sa pramca pored kabine, prelazi na krmu.
E ,u plovidbi je sasvim druga priča-plovna, stabilna bez zamerke.Ali zar nije bolje da je probaš pa da onda odlučiš. Meni lično ta nestabilnost smeta, nevolim da balansiram dok ulazim na čamac,dok nekom to nesmeta, ali ja ipak imam preko 50
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju