E, ovako treba... > Elektronika
TV i Kamera na brodu
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 17, 12, 2010, 10:59:54 pre podne ---Sve je to lepo i skupo.
Sve to i još mnogo toga dodatno vam završava običan polovni lap top sa TV karticom i dodatnom Web kamerom.
Bez kupusa kablova po čamcu, bez nekog specijalnog napajanja, i sličnih trica.
Uz to, na kraju dana, samo izvučete ta 2 ili 3 kabla i lap top nosite sa sobom kući. Neće vas boleti glava da će neko da vam mazne vašu skupocenu opremu.
--- Kraj citata ---
od te varijane je jeftinije, kvalitetnije i manje trosi struju :)
mesechar:
lap topovi televizori kamere i ostala s...nja pa ja na camcu i mobilni telefon gasim i upravo bezim od re moderne tehnologijre da blejim u vodu i odmorim sad cu da se bakcem sa nepotrebnim punjacima zicama kamerama i ostalim chuda -mudima :)
Kapetan:
--- Citat: ljubac 16, 12, 2010, 23:45:49 posle podne ---Nijedna kamera koja nema žiroskopsku stabilizaciju je NEUPOTREBLJIVA za plovidbu što ti reče iz kreveta
--- Kraj citata ---
zasto to mislis ?
pogledaj ovog prdavca koji se 10 puta vise trese od nasih camaca ...
ili
Kapetan:
--- Citat: mesechar 17, 12, 2010, 21:05:54 posle podne ---lap topovi televizori kamere i ostala s...nja pa ja na camcu i mobilni telefon gasim i upravo bezim od re moderne tehnologijre da blejim u vodu i odmorim sad cu da se bakcem sa nepotrebnim punjacima zicama kamerama i ostalim chuda -mudima :)
--- Kraj citata ---
ja moram zbog prirode posla da sam uvek pored racunara to e mana mog posla... predmost je da ne moram nikad da udjem u kancelariju... sto samo po sebi vodi zakljucku da mogu da radim sa broda :)
IKA:
--- Citat: mesechar 17, 12, 2010, 21:05:54 posle podne ---lap topovi televizori kamere i ostala s...nja pa ja na camcu i mobilni telefon gasim i upravo bezim od re moderne tehnologijre da blejim u vodu i odmorim sad cu da se bakcem sa nepotrebnim punjacima zicama kamerama i ostalim chuda -mudima :)
--- Kraj citata ---
ту се слажем али проблем настаје у октобру па надалје када се смрачи већ у 17х онда блејанје у воду постаје блејанје у мрак.Нека занимација је ипак потребна па макар то био и тв јер пре 22 немогу да заспим
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju