E, ovako treba... > Elektronika
TV i Kamera na brodu
IKA:
--- Citat: SALE NB 17, 12, 2010, 10:59:54 pre podne ---Sve je to lepo i skupo.
Sve to i još mnogo toga dodatno vam završava običan polovni lap top sa TV karticom i dodatnom Web kamerom.
Bez kupusa kablova po čamcu, bez nekog specijalnog napajanja, i sličnih trica.
Uz to, na kraju dana, samo izvučete ta 2 ili 3 kabla i lap top nosite sa sobom kući. Neće vas boleti glava da će neko da vam mazne vašu skupocenu opremu.
--- Kraj citata ---
за разлику од капетанове калкулације--монитор на 12в-3а--сам платио 3000 дин екстерну картицу илити тв бокс 4000 . Лап топ нисам успео да нађем испод 8000 а и тај је п2 значи слабији
Kapetan:
ja sam vrsio kalkulaciju sa novim stvarima, ako idemo na polovne kalkulacija drasticno pada
ljubac:
--- Citat: Kapetan 17, 12, 2010, 21:22:09 posle podne ---
--- Citat: ljubac 16, 12, 2010, 23:45:49 posle podne ---Nijedna kamera koja nema žiroskopsku stabilizaciju je NEUPOTREBLJIVA za plovidbu što ti reče iz kreveta
--- Kraj citata ---
zasto to mislis ?
pogledaj ovog prdavca koji se 10 puta vise trese od nasih camaca ...
ili
--- Kraj citata ---
Probao sam.....
Sve drugo vidiš samo ne ispred sebe čim krene da talasa... Ima smisla što neko reče zadnja kamera da pratiš štapove,zadnja platforma ili za rikverc vožnju prilikom parkiranja.
Kapetan:
--- Citat: ljubac 19, 12, 2010, 22:32:55 posle podne ---Sve drugo vidiš samo ne ispred sebe čim krene da talasa... Ima smisla što neko reče zadnja kamera da pratiš štapove,zadnja platforma ili za rikverc vožnju prilikom parkiranja.
--- Kraj citata ---
pa o zadnjoj kameri smo i pricali :)
IKA:
jel to samo u katalogu ili ima i da se kupi negde,kod nas
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju