E, ovako treba... > Elektronika

TV i Kamera na brodu

<< < (6/9) > >>

IKA:
e pa mesečar-u ja neznam šta je za tebe 18cm, ali za mene je malo :lol:

Kapetan:
sve je stvar ukusa i navike... neko moze da gleda tv na malom prijemniku a neko trazi nesto vece...

postoji razlika izmedju 22inca i 8 inca

zoki novus:
nema tu ukusi i navike ili vidis ili nevidis a na 18 cm mozes da vidis samo ako imas pasaru pa ti kabina ko rerna....
1 sa 18 cm jedva da mozes dasku da prebacis (wc) :)

ljubac:

--- Citat: Kapetan  27, 11, 2010, 23:17:01 posle podne ---iko broj kamera je neogranicen ... evo sa novusom dogovaram neku night vision, ja kazem nemoze on kaze moze .. kad prodje test javjamo :)

ono sto je takodje zanimljivo sa onim komandama na Joystick i sa prednjom kamerom mozes brod da vozis iz kreveta  :good:

kamere su najeftnija stavka ako budes isao da kupujes zovi da uzmemo vise ovih malih i da obaramo cenu kinezu

--- Kraj citata ---

Neznam šta je ko probavao,ja znam šta sam ja probao.

Nijedna kamera koja nema žiroskopsku stabilizaciju je NEUPOTREBLJIVA za plovidbu što ti reče iz kreveta

SALE NB:
Sve je to lepo i skupo.
Sve to i još mnogo toga dodatno vam završava običan polovni lap top sa TV karticom i dodatnom Web kamerom.
Bez kupusa kablova po čamcu, bez nekog specijalnog napajanja, i sličnih trica.

Uz to, na kraju dana, samo izvučete ta 2 ili 3 kabla i lap top nosite sa sobom kući. Neće vas boleti glava da će neko da vam mazne vašu skupocenu opremu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju