Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Formiranje marine u Novim Banovcima

<< < (13/14) > >>

LSI:
Samo da ažuriram temu najnovijom informacijom.

Danas posle podne bio sam u Banovcima da komšiji iz Batajnice pokažem gde se nalazi nautički klub u kojem ćemo držati čamce.
Komšija, gospodin Nedić, inače član našeg foruma, ali ne mnogo aktivan, poseduje čamac koji je uradjen po uzoru na Elan 495, ali je produžen za metar.

Izgleda da mu se svidelo ono što je video i mogli bismo očekivati da će njegov čamac sa novokupljenim motorom biti tamo na vezu već za 1. maj.

Dakle, sada nas je već: Zoran Kaćintata, Sale NB, Vlada, komšija Nedić i ja = 5.
Uz nekoliko članova kluba od prošle godine, izgleda da će nas vrlo brzo biti dovoljno da možemo da angažujemo i noćnog čuvara!

IKA:
A hoćete li imati komercijalne vezove , za nas što ćemo doći na otvaranje :tenk:

BEGEJ:
Kako napreduju radovi,  moze li neka fotografija? :drinks: :slow_en:  :hi:

Kapetan:
ljudi koliko ima dubine tu gde su planirani vezovi ?
bilo bi dobro da predjete par puta sonarom tuda i date onsovne informacije o dubinama pri nekom od vodostaja

SALE NB:

--- Citat: Kapetan  30, 05, 2011, 09:37:23 pre podne ---ljudi koliko ima dubine tu gde su planirani vezovi ?
bilo bi dobro da predjete par puta sonarom tuda i date onsovne informacije o dubinama pri nekom od vodostaja

--- Kraj citata ---

Ne znam tačne dubine, ali celu prošlu sezonu je tu bila vezana jedna jedrilica, pa.... nije manje od metra, na nekom srednjem vodostaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju