Dal se samo meni takve stvari desavaju ili je to trend kad je u pitanju Beogradska kapetanija. Pre cetiri godine hteo sam da registrujem tek kupljeni camac a drugari iz kapetanije su me terali da im dovucem pred zgradu brod...pošto mi je to materijalno a i tehnicki bilo ne izvodljivo , odjavio sam camac iz Bg i prijavio ga u Pancevu i bez problema registrovao.. to je bilo tad a sta je sad...
Juce odem u kapetaniju da se raspitam sta treba da bih prijavio nov motor u plovidbenu, covek mi rece, racun, carinska i ugovor sa prodavcem. Ja tako danas i donesoh al ne lezi vraze, sad se pojavio i novi zahtev. Naime, traze mi da donesem motor ispred kapetanije da ga oni vide, kaze, da utvrde snagu i brojeve motora...ja bez texta, cekaj, u redu, utvrdite vi to al zashto kad sve pishe u carinskoj, racunima itd.....ako je nesto nelegalno to ce se valjda utvrditi pri pregledu bilo koji plicajac na reci, uostalom , zar ja ne bih mogao doneti taj motor na prismotru a zatim na camac staviti neki sasvim drugi???
Mnogo nelogicnosti, bar za moje pojmove, opet mi dodje da odjavim brod pa za Pancevo...
Ako ja nisam pametan, a nisam , nek mi neko da neko zdravo objashnjenje, da se ne nerviram dzaba, nego da uprtim 50 kg gvozdja pa na bajanje ispred Kapetanije :censored: