E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (156/180) > >>

LSI:

--- Citat: Labud 1258  30, 05, 2012, 22:09:44 posle podne ---Definitivno si u pravu ali ja sam na to gledao da neću imati strpljenja, čim budem plovno sposoban želim samo da uživam na vodi f67. Neću da se družim sa majstorima  tamburanje

Pre nekog vremena sam kupio ladju 9x2.10 ( o tome ću pisati na zimu ) i tada me je lepša polovina naterala da potpišem da više neću menjati ladje ...  no125

--- Kraj citata ---

Moj Labude, to ne valja (ovo označeno).
Ja sam mojoj potpis stavio u knjigu venčanih i evo i posle trideset godina nikako da se oslobodim obaveze.

Ma, smislićete vi već nešto - mladi ste. Ne dajte se!

poljo:
U nasem narodu se kaze :nadoci ce , ima vremena. Pratimo razvoj od samog pocetka , zar ne ? Ruku na srce napredak je ocigledan . Siguran sam da mu treba samo trun "ludila" pa da postane pravi brodograditelj.

oblak:

--- Citat: SALE NB  30, 05, 2012, 12:21:28 posle podne ---Zokija stvarno ne treba braniti, mislim da to i ne radim. Samo iznosim zapažanja i iskustva koja imam u kontaktu sa Zokijevim čamcima.
Ako napišem da je ovaj poslednji brodić postigao 17km/h nizvodno, to je zato što jeste. Ni 16 ni 18, već toliko koliko je GPS pokazao.
Da li je to malo ili mnogo ( sa motorom od 30ks), to ostavljam drugima da procene. Meni deluje kao pristojna brzina za korito od 8 metara.

--- Kraj citata ---

Sale, ja sam danas na Savi isao 9km/h sa ugasenim motorom....

SALE NB:

--- Citat: oblak  31, 05, 2012, 00:03:01 pre podne ---
Sale, ja sam danas na Savi isao 9km/h sa ugasenim motorom....

--- Kraj citata ---

Fabrički projektovanu jedrilicu,  bujica može da ponese brzinom od 9km/h! Ja sam zapanjen!!!
Pretpostavljam da si prestigao sve balvane koji su plutali pored tebe ili su se i oni spuštali istom brzinom?!

Ne bi bilo baš pohvalno za jednu jedrilicu, da ima plovnost kao balvan ili grana!

mesechar:

--- Citat: zoki novus  30, 05, 2012, 17:55:00 posle podne ---Evo i  ffff da kaze sta misli!
Sta god Sale da prica Zoki ne pravi jeftine brodove!
10 000 za Putina je vise nego skupo! (osim ako nije u kompletu sa Medvedevom)
Konstatacija da Zoki moze da napravi bolji brod za vise para je glupa!
Naravno da moze !
 Plati iki da mu napravi camac ugradi se za svoju zaradu i eto boljeg broda!
Sale kad dodjes u Bg svrati do ade da te odvedem do Bate na kafu( on je svaki dan na camcu) pa onda ako imas obraza komentarisi dalje...
I da znas od prijema u  ffff za sada nema nista mada primecuje se lagani napredak...

--- Kraj citata ---

Čika Bata ne barata internetom ali ja i jedan je od onih ljudi kojima ni klještima nećeš izvući kritiku iz usta... nekako najviše sebe  smatra krivim za svaki propust... Ali i ja se priključujem  Novusovom pozivu da svratiš kod nas u  marinu i popiješ kafu na Batinom čamcu mislim da  ćeš prestati da  budeš glasnogovornik i promoter Zokijevog brenda.Slučajno sam hroničar svih naknadnih prepravki stavki koje su smatrane gotovim ..Ne mogu da se vrtim u krug  a i ne želim da bati  bude neprijatno jer on ne želi da komentariše ni pozitivno ni negativno ..
Slučajno pratim i jedno Kesićevo korito napravljeno 2006 godine kad je brod ofarban i spušten u vodu...razlika je drastična...
Još jednom podvlačim ..ovo je moje lično zapažanje ovih dana sam uradio struju i signalizaciju na batinom brodu i stvarno sam naisao na veliki broj bravarskih propusta ..koji i da je trafika u pitanju nebi prošli.
Pedpostvljam da i Zoran čita kao gost ovaj forum i znam pouzdano da neke stvari da on obrne uloge i da je on naručilac broda popizdeo bi da mu neko tako uradi..
Neću više komentarisati..svi kod nas kritiku na rad shvataju kao napad na lik i delo..pa ne želim da se zameram

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju