E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
STG:
--- Citat: Dule 31, 05, 2012, 00:13:00 pre podne ---Sale, za 12 000 moze se kupiti remorker u odlicnom stanju sa dobrim stabilnim motorom i potpuno sredjenim enterijerom.
Mozes da u inostranastvu kupis... ma sta ti ja pricam kada ti sve to dobro znas. sajkaca
I sta se podrazumeva pod "opremljen camac"
Da li ima propisne tankove za vodu i gorivo?
Da li je wc po propisima da sa tim camcem mozes u Austriju, Nemacku? ....
Da li postoje sivi i crni tank... ?
Da li su poziciona sveta po propisu?
Da li je ugradjena izolacija i ventilacija?
Da li je na prozorima staklo?
Ili je to 10 kvadrata iverice u kombinaciji sa par kvadrata sundjera?
--- Kraj citata ---
Gde?
oblak:
--- Citat: SALE NB 30, 05, 2012, 19:02:56 posle podne ---
Možemo kod Bate na kafu, ali bolje je ono što Dule predlaže, neka Bata sam napiše na forumu svoja iskustva sa Zokijem, od početka do kraja.
Što se ostalog tiče, ajde više odlučite o čemu pričate, o "Putinu", o "Tamo Daleko" ili o nekom trećem brodiću?!
Većina ovde ipak smatra da je Zoki napredovao, pa tvrdnje da novi brodić ne valja zbog grešaka na nekom starom baš i nemaju smisla.
--- Kraj citata ---
Bas bi bilo dobro da svratite kod Bate na kafu. Eto Bati je Zoki skoro ustupio popust 10% za sajle koji ima u Grosinoxu....lep gest...
samo sto mu nije montirao placenu hidrauliku od traktora kao upravljanje na brodu kada ga je isporucio.. Nebitno, danas smo bas sedeli kod Bate na brodu, razgovarali o novoj i novoj koroziji i ostalim problemima. Sa krova nas je zasipala voda koja se zadrzava po kojekakvim ulegnucima. Svratite svi koji gajite sumnju da je Batica prosao posteno u toj transakciji, treba pogledati brod s prednje strane...komicno, nista nije u paraleli jedno sa drugim.....kao da ga majstor ni "okom" nije merio kada ga je pravio. Samo sto je Bata divan covek. laf kakav se cesto ne srece i krivi samo sebe , ni Zokija ni nikog drugog.
oblak:
--- Citat: SALE NB 31, 05, 2012, 00:09:34 pre podne ---
--- Citat: oblak 31, 05, 2012, 00:03:01 pre podne ---
Sale, ja sam danas na Savi isao 9km/h sa ugasenim motorom....
--- Kraj citata ---
Fabrički projektovanu jedrilicu, bujica može da ponese brzinom od 9km/h! Ja sam zapanjen!!!
Pretpostavljam da si prestigao sve balvane koji su plutali pored tebe ili su se i oni spuštali istom brzinom?!
Ne bi bilo baš pohvalno za jednu jedrilicu, da ima plovnost kao balvan ili grana!
--- Kraj citata ---
Hajde mi sad objasni o toj "plovnosti" posto se ja ne razumem? Ti premeris sve svojim indijanskim metodama, stanite trojica, povedite kumove, ljuljajte u stranu i sta ti ja znam sta vec.... ja ni to ne umem. Ocigledno ni taj Max Petersen koji je projektovao MAxi 77 nije imao pojma da ce nabujala Sava poneti jedrilicu od 8 m 9km/h u plutanju. Iskreno me interesuje tvoja teorija bez ikakve ironije ?
ladjaVlajko:
Јесте, али ...
--- Citat: Dule 31, 05, 2012, 01:08:10 pre podne ---http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280890367716+&viewitem=#ht_500wt_1182
Ovde bi izaslo otprilike kao Putin jh
--- Kraj citata ---
За ову аукцију још није постигнута минимална цена коју је поставио продавац. Значи, докле год стоји "Reserve not met", продавац неће прихватити понуђену цену.
--- Citat: Dule 31, 05, 2012, 01:08:10 pre podne ---A tek ovo.... pozurite aukcija nije zatvorena
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200758438014+&viewitem=#ht_1035wt_1165
--- Kraj citata ---
Овде се уопште не продаје брод него недељни најам (Grand Banks Trawler 48' weekly ownership). Значи $5.000 да би брод сваке године био Ваш недељу дана.
LSI:
Ja mislim da se ovde radi o Duletovoj manipulaciji! Dule, Dule, gde će vam duša?
Pa oni se ovde polomiše uporedjujući stvari koje je i inače teško uporediti, a onda im vi ponudite ovakve linkove...
Naravoučenije: Nije sve uvek onako kako izgleda na prvi pogled.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju