E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (155/180) > >>

zoki novus:
Evo i  ffff da kaze sta misli!
Sta god Sale da prica Zoki ne pravi jeftine brodove!
10 000 za Putina je vise nego skupo! (osim ako nije u kompletu sa Medvedevom)
Konstatacija da Zoki moze da napravi bolji brod za vise para je glupa!
Naravno da moze !
 Plati iki da mu napravi camac ugradi se za svoju zaradu i eto boljeg broda!
Sale kad dodjes u Bg svrati do ade da te odvedem do Bate na kafu( on je svaki dan na camcu) pa onda ako imas obraza komentarisi dalje...
I da znas od prijema u  ffff za sada nema nista mada primecuje se lagani napredak...

SALE NB:
Cena od 10.000-12.000 evra za Putina podrazumeva završen brod, opremljen 4t motorom od 15-25ks, kompletno sa enterijerom. Tako sam i prvi put napisao, pa se može reći da se dobija i Medvedev sajkaca.
Putin u ovom poludovršenom stanju košta možda oko 6-7.000 evra, ali koliko znam, Zoki ga takvog neće ni prodavati. Koga zanima tako nešto, može da naruči nov brod, a posle da ga sam oprema.

Možemo kod Bate na kafu, ali bolje je ono što Dule predlaže, neka Bata sam napiše na forumu svoja iskustva sa Zokijem, od početka do kraja.
Što se ostalog tiče, ajde više odlučite o čemu pričate, o "Putinu", o "Tamo Daleko" ili o nekom trećem brodiću?!
Većina ovde ipak smatra da je Zoki napredovao, pa tvrdnje da novi brodić ne valja zbog grešaka na nekom starom baš i nemaju smisla.

Nema problema, potrudiću se više za ffff

Labud 1258:
Obećao sam novusu da se neću truditi da talasam više, ali moram da kažem da mi se jako svidja Poljo-ov predlog. Nikada neću imati tako nešto ali mogu da maštam. Daj neki link gde ima još slika i podataka.
Pozdrav 114

broker975fx:

--- Citat: Labud 1258  30, 05, 2012, 19:03:20 posle podne ---Obećao sam novusu da se neću truditi da talasam više, ali moram da kažem da mi se jako svidja Poljo-ov predlog. Nikada neću imati tako nešto ali mogu da maštam. Daj neki link gde ima još slika i podataka.
Pozdrav 114

--- Kraj citata ---

A čemu tako depresivan stav - nikad neću imati - ko želi taj i može, možda ne odmah ali polako vremenom stavari dođu na svoje

Labud 1258:
Definitivno si u pravu ali ja sam na to gledao da neću imati strpljenja, čim budem plovno sposoban želim samo da uživam na vodi f67. Neću da se družim sa majstorima  tamburanje

Pre nekog vremena sam kupio ladju 9x2.10 ( o tome ću pisati na zimu ) i tada me je lepša polovina naterala da potpišem da više neću menjati ladje ...  no125

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju