E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (154/180) > >>

sale.m79:
Neznam zasto si me shvatio kao kriticara Zokijevih ladja. Ja kritikujem tebe koji hvali plastiku pa onda plek.
A za uporedjenje vidi Ikinu ladju za slicne pare pa da se cujemo voleo bih.

poljo:
Nisam napadao pa nemam razloga ni da se pravdam ali imam potrebu da objasnim sto se ikako petljam u ovu raspravu. Ja sam valjda nekom greskom u genu vezan za "svoje" ma kakvi da su . Imam stalnu potrebu da pomognem ako ikako mogu. Lajav kakav vec jesam ponekad kazem i neku odvise pa moze da se neko i uvrijedi. (obicno bas i ne obracam paznju na senzibilne dusice) Zoki radi kako radi i uklapa se kako moze i kako mu musterije diktiraju , jasno mi je . Smatram da moze bolje i ljepse. To je moje misljenje i smijem da ga iznesem . Ako mogu da pomognem ja cu rado . Onako iz najsebicnijih razloga da bi se JA osjecao kao neko ko ima makar malo udjela u tome da je nesto ljepse ili skladnije ili ...

SALE NB:
Taman, kad si se javio! sajkaca Zoki ti poručuje da ne želi da pravi takve brodiće, jer mu se ne dopadaju i smatra ih nepraktičnim za ono što njegovi klijenti traže.
Zoki poseduje nekoliko projekata, ali se odlučio da pravi brodiće "po svome", i već je stvorio svoj "brend". Možda se ne dopada svima, ali....

Međutim, rekao je da, ako ti ikad poželiš da praviš takav brodić, on će ti ga napraviti i to za pola para od onoga što je projektant predvidio.  114

SALE NB:
Dule, isto važi i za tebe. 6589

Poređenje je jednostavno, i ta dilema postoji među Srbima već decenijama.
Do pre samo koju godinu, mogao si da kupiš novog Keca ili Jugića za 3.500-5.000 evra, ovisno o modelu i "opremi".
Za te pare si mogao da uvezeš nekog solidnog polovnjaka, starog 10-tak godina. Uvek je bilo prepucavanja šta je bolja opcija.
Domaći, jeftin proizvod, koji se jeftino i održava, ili polovnjak sa zapada koji itekako može da bude mačka u džaku.

Fiat je na kraju obustavio proizvodnju Keca i Jugića, a oba auta su u tom trenutku bila među 5 najprodavanijih modela u Srbiji.
I to nešto govori o mentalitetu naših ljudi, a veruj mi da mnogi koji kod mene dolaze na sav glas hvale svoje Jugiće i Kečeve, iako po meni skoro da ne postoji gori auto od toga.

Sa čamcima je potpuno ista stvar.

poljo:
Ja svoje rekao i ponudio . Naravno da on bira sta i kako ce da radi . Hvala na ponudi i pozdravi Zokija.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju