E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
Kapetan:
sta ce vam uopste bokobrani ? kod mene na cheu je obicna cevka crvsta i niko me nikada nije ogrebao ....
(doduse svi se nevoljeno priblizavaju cheu :taunt: )
zoki napredujes, ali kreni da sredjujes detalje nadji nekog klinca ca za 50 100 evra po camcu doraduje te sitnice, mozda sam lupio ali mnogo znaci kada se na camcu ne moze naci zamerka :good:
Kapetan:
--- Citat: kacintata 18, 05, 2011, 21:17:05 posle podne ---slazem se nikola ide se polako u tom pravcu.izbacujem iz upotrebe nitro farbe i staklo a ubacujem feropoks epoksi katran i poliuretane a zastakljujem pleksikglasom......sve moze samo kad neko to hoce da plati .............vaspitacica mi je nazalost odavno umrla ali pojavila se na forumu njena reinkarnacija u duletovom liku da mi kaze kako nisam nauticar nego majstor i da nemam prava glasa u svojoj temi.......
--- Kraj citata ---
a bre ne zezaj, dule jeste takav kakav je da nije ne bi bio dule...
drugo ne izbacuj nitro jer neko nema za feropox.... daj ti coveku izbor sta i kako hoce i upozori ga sta mu sleduje od cega, ako hoce neovbradjene varove isto ga upozori sta se sa time dobija a sta gubi...
ali moras da izbacis jedan camac koji ce biti po PS-u bez da iko ista kaze, a posle radi kako ti milo
zorter:
Ostruznica = 16,5km Save.
deda:
--- Citat: kacintata 18, 05, 2011, 21:57:00 posle podne ---eno siklje u radionici susi se...........lim 2.5mm epoksi osnovna+katran epoksi.....ali kosta 660e umesto 550 za jeftiniju varijantu...........otvorili se ljudi......u petak je vozim u ostruznicu vodom kupcima..........nego koji je km ostruznica od usca ako neko zna?
--- Kraj citata ---
Svrati na kafu bicu na Beljarici!!
njegos68:
--- Citat: kacintata 18, 05, 2011, 23:19:36 posle podne ---hvala zorter,hocu deda rado......samo da stegne farba pa krecem
--- Kraj citata ---
:drinks: Stavi neku sliku te šiklje da i mi sa juga vidimo to... a ne samo deda... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju