E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
Arsa:
Neću te tešiti. :)
bugi:
Zoki druze brodovi su ti prelepi...ja zamerku nemam
Da umem bolje mozda bi i nesto prigovorio ali posto ne znam ni dva lima zavariti ovo sto ti radis je remek delo
mossi:
--- Citat: Dule 16, 05, 2011, 06:51:04 pre podne ---Zašto bih ja nekoga savetovao?
Uzgred mala šala.
Trebalo bi da patentiraš svoju garanciju. :) . 2 litre farbe da se zamaže ako negde probije korozija :)
--- Kraj citata ---
:good: :lol: :lol: :lol: :taunt:
:drinks:
sharke:
Zoki prijatelju,ako te kritikuje neko kome si pravio čamac,to onda treba stvarno tako i shvatiti.Dokle god svi oni ćute ,znači da su zadovoljni.Svi ti"nedostaci "što se pojavljuju vremenom će nestajati,iskustvo će učiniti svoje.Dokle god su kupci zadovoljni,bićeš i ti zadovoljan,a da su nezadovoljni tebi bi radionica bila uvek prazna,a ti bi imao vemena za pecanje.Jedino što mi smeta je što si "zvezdaš". :drinks: :good:
Arsa:
--- Citat: sharke 16, 05, 2011, 17:36:30 posle podne ---Zoki prijatelju,ako te kritikuje neko kome si pravio čamac,to onda treba stvarno tako i shvatiti.Dokle god svi oni ćute ,znači da su zadovoljni.Svi ti"nedostaci "što se pojavljuju vremenom će nestajati,iskustvo će učiniti svoje.Dokle god su kupci zadovoljni,bićeš i ti zadovoljan,a da su nezadovoljni tebi bi radionica bila uvek prazna,a ti bi imao vemena za pecanje.Jedino što mi smeta je što si "zvezdaš". :drinks: :good:
--- Kraj citata ---
Šarke svaka ti je na mestu. Naročito ova poslednja. Dobar je čovek, ne znam šta taraži među zvezdašima. Mora da je zaluto pa mu neprijatno da se vrati na pravi put.. :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju