E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
bugi:
[quote author=Kapetan link=topic=551.msg83023#msg83023 date=1305729068
zoki napredujes, ali kreni da sredjujes detalje nadji nekog klinca ca za 50 100 evra po camcu doraduje te sitnice, mozda sam lupio ali mnogo znaci kada se na camcu ne moze naci zamerka :good:
[/quote]
Taj ko moze da nadje detalje na necijem radu bolje od majstora je ili bolji majstor ili veliki seronja :lol: nema trece :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu...ako majstor nesto i preskoci nije kraj sveta.Sve se moze popraviti samo uz lepe reci
BEGEJ:
--- Citat: kacintata 18, 05, 2011, 21:57:00 posle podne ---eno siklje u radionici susi se...........lim 2.5mm epoksi osnovna+katran epoksi.....ali kosta 660e umesto 550 za jeftiniju varijantu...........otvorili se ljudi......u petak je vozim u ostruznicu vodom kupcima..........nego koji je km ostruznica od usca ako neko zna?
--- Kraj citata ---
Siklja , a lim 2.5mm , koji je to nesretnik porucio, sto mu nisi predlozio da moze i tanji lim? :slow_en:
Kapetan:
--- Citat: BEGEJ 19, 05, 2011, 10:19:04 pre podne ---
....sto mu nisi predlozio da moze i tanji lim? :slow_en:
--- Kraj citata ---
ne, ne moze tanji lim , neka stavi jaci motor i u brzini pukne u neki kamen, ili nesto slicno.... tanji lim ima da pukne samo tako , plus ce jako brzo da izrdja... 2,5 mm je sasvim ok za siklju
BEGEJ:
Da taj je laganiji i za veslanje ako zatreba negde. :lol: pogotovo na tekucoj vodi za uzvodno :suicide:
medvedicibgd:
Pre svega hocu da pruzim punu podrsku imenjaku i kao covek i kao kolega(mislim privatnik od kad znam za sebe) a narocito kao ZVEZDAS!Ne obracaj paznju na kritike jer toga ce uvek biti kod nas u Srbiji jer mi smo veliki strucnjaci u svemu,u pravu si kad kazes koliko para toliko muzike a ja da imam dovoljno novca kod tebe bih narucio camac i na njemu vozio familiju!Smeta mi jedino nacin govora pojedinih kolega sa foruma,naime nisam protivnik kritike naprotiv narocito kad je u pitanju bezbednost kako licna narocito opsta ali nacin i stil su pomalo preterani.Trebalo bi ljude ceniti i postovati onakvi kakvi su nesavrseni i tako se prema njima odnositi .Veliki pozdrav uz zelje da sto veci broj camaca izadje iz radnje!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju