E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
zorter:
--- Citat: zoran 11, 05, 2011, 22:39:21 posle podne ---
Administratori mogu da obrisu ovaj post.
Uvek prihvatam kritiku i ne ljutim se.Ima dobronabernih zlonamernih,ljubomornih,jednom
recju raznoraznih.Jedino ih delim na ozbiljne i neozbiljne.EEEEEEEEE da li cu je prihvatiti,to je
vec moja licna stvar. :)
--- Kraj citata ---
A sta je ovde za brisanje?
busa2:
njegova slika sa avatara ! :dance1:
zorter:
--- Citat: busa2 11, 05, 2011, 23:21:24 posle podne ---njegova slika sa avatara ! :dance1:
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Arsa:
--- Citat: srsa 11, 05, 2011, 18:12:06 posle podne ---
--- Citat: Arsa 11, 05, 2011, 08:51:12 pre podne ---Ništa ja Vama dvojici ne verujem! :lol:
Da bi me uverili u svoje stavove, morate da dođete na tajno mesto, platite turu ... dve, ja riblju čorbu, pa da vidimo ko je u pravu. :drinks:
--- Kraj citata ---
Ево ја ћу да викнем туру ако ћеш Арсо ти да даш рибљу чорбу. Знаш да сам слаб на исту. :drinks:
Него што се тиче критика, треба и даље износити своја мишљења, критике и похвале. А да ли је нешто злонамено или није, па нисмо деца, ваљда свако може да донесе свој закључак да ли је нешто злонамерно или није. А ако је злонамерно - то се јасно види, али то говори о ономе чији су злонамерни коментари и критике и њему нека служи на част. До сада сам свега можда пар пута приметио злу намеру у постовима, а то је углавном регулисано или бановањем или одласком са форума. А на крају крајева нико није савршен. Стога идемо даље и без зле намере. Онај ко стварно воли реку и чамце (и пецање) не може да буде лош човек са злим намерама. Или се само прави да воли наутику. Аууух. :this:
--- Kraj citata ---
Srsa nema problema za čorbu. Samo da se uskladimo sa majstor Mezijom bez koga ne ulazim u priču.
Slažem se sa tobom da mi nismo deca i da sami procenjujemo šta je dobronamerno a šta ne. Baš zato oni na koje se neki postovi odnose ne treba da se ponašaju kao deca. Dobro je da ovde postoje ljudi kao što su Dule, Vlada, Zoran, Zoki i ostali. Jedni se trude da ukažu na ono što smatraju loše ne naglašavajući ono dobro (što smatraju da se podrazumeva). To i treba da da potstrek (u ovom slučaju Kacintati), da se usavršava i bude još bolji u svom poslu. Kad oni prestanu da gunđaju, e onda je uspeo.
Zato ne mislim da Dule treba da prestane da svakom deli savete. Sigurno je da ni on nije uvek u pravu, ali baš to čini ovaj sajt zanimljivim. Nema jednoumlja. U ostalom i ja sam se nervirao čitajući mnoge postove. Na neke sam reagovao a na neke i ne baš zato što smatram da ne treba da budem ničiji advokat pošto nismo deca. :drinks:
Arsa:
Zoki, moraš da priznaš da su tvoje lađe sada mnogo bolje nego pre upravo zahvaljujući tome što si imao sluha da prepoznaš šta je dobra namera u kritici. Dobro je što ti radiš ali i pratiš komentare vezane za rezultate tog rada. A da svi ponekad grešimo to jeste istina. Ne treba se zato mnogo uzbuđivati.
Po meni, tema o prepravci Elana u fišermana je pravi primer kako dobar majstor iz male radionice može zapušiti usta svim nevernim Tomama.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju