E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
eni blue:
@ Gorance, verujem da si u pravu sto se tice poklopca pramcanog i da bi to bilo i prakticnije i estetski lepse. @ Zorteru, posto sam ja svedok ovog korita i desavanja oko njega, nemoj biti siguran da je vlasnik uticao na Zokija mozda je bas Zoki to uradio kako je on osmislio i mislim da bi vlasnik finansijski izdrzao drukciji predlog, a verujem da za ovo korito koje kosta 1500 evra to i nije skromno ulaganje i sam znas kako je danas tesko doci do novca.
medvedicibgd:
Svaka cast imenjace takvi smo mi Zorani,ako sam dobro razumeo eni blue se ponovio.Svaka cast eni cestitam od sveg srca sa zeljom da sa njim ispunis bar deo nautickih snova! :drinks: :good: :drinks: :good: :stop: :party: :drinks: :drinks:
zorter:
Eni blue, Gorance, nemam nista protiv da poklopac bude ravan, ali kao sto Zoki rece, jedino na ovaj nacin ce se spasti od zapljuskivanja i zakisnjavanja.
Evo, i na mom camcu (iz humanitarne akcije), sam saam radio komoru i otvor i evo kako sam uradio. Niko me nije "savetovao" kako da uradim. Jednostavno sam saam video da je to dobra opcija. Samo je kod mene nesto malo manje "stariji" poklopac.
STG:
Na mom camcu je poklopac isto tako resen,i ako sam zahtevao drugacije...
Nemojte biti iskljucivi,ljudi su pre x godina napravili ravne poklopce pikova i dan danas su suvi.
Nije neka ekstremno bitna stvar,ali kada se takve sitnice nakupe na plovilu vece duzine...
zorter:
Gorance, samo opusteno. :good: :drinks:
Posle toliko godina bez ladje, i sad da gledam na poklopac .... :nono:
Ma samo da zaplovi, ne interesuju me ni moje noge i prsti a kamoli tudji..... :superstition:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju