E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
STG:
Zoki,na poslednjoj fotografiji se vidi poklopac pramcanog pika koji je malo "stariji" u odnosu na palubu.Takav je kao stvoren za lomljenje noznih prstiju ili slicne povrede.
Na nekom sledecem poslu ispravi to,dakle uradi sam poklopac u ravni sa palubom,siguran sam da je zanatski teze,zahtevnije,ali je neuporedivo lepse.
Sitnice prave veliki napredak.
deda:
To i ovi njegovi ostri uglovi!!Krivo mi sto ne mogu da ga grdim,moj je pa sta da mu radim! :taunt: :lol: :drinks:
zorter:
--- Citat: gorance 13, 01, 2011, 20:26:37 posle podne ---Zoki,na poslednjoj fotografiji se vidi poklopac pramcanog pika koji je malo "stariji" u odnosu na palubu.Takav je kao stvoren za lomljenje noznih prstiju ili slicne povrede.
........
--- Kraj citata ---
Ali nema kise niti talasa koji ce napuniti komoru !!! :good:
A pravo dihtovanje je teze :download: u datoj ceni !!!
STG:
--- Citat: zorter 13, 01, 2011, 20:56:54 posle podne ---
--- Citat: gorance 13, 01, 2011, 20:26:37 posle podne ---Zoki,na poslednjoj fotografiji se vidi poklopac pramcanog pika koji je malo "stariji" u odnosu na palubu.Takav je kao stvoren za lomljenje noznih prstiju ili slicne povrede.
........
--- Kraj citata ---
Ali nema kise niti talasa koji ce napuniti komoru !!! :good:
A pravo dihtovanje je teze :download: u datoj ceni !!!
--- Kraj citata ---
Pik nece biti pun vode ako se valjano uradi,na reci postoji bezbroj primera...
Sto se cene tice neka blago raste sa podizanjem kvaliteta izrade,tako je i logicno,zar ne?
zorter:
Gorance, slazem se s tobom u potpunosti. Nemoj me pogresno razumeti ali moslim da Zoki bas zeli da ima jeftinu varijantu. Iskreno se nadam i onu skuplju, bolju, lepsu, ali poznavajuci Zokija (a mislim da sam ga bas upoznao) i ova je vec narucena kao niskobudzetna pa je tako i radjena.
Pozzzzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju