E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (65/180) > >>

STG:

--- Citat: zorter  14, 01, 2011, 11:54:00 pre podne ---Gorance, samo opusteno.  :good: :drinks:

Posle toliko godina bez ladje, i sad da gledam na poklopac .... :nono:

Ma samo da zaplovi, ne interesuju me ni moje noge i prsti a kamoli tudji..... :superstition:

--- Kraj citata ---
Slazem se.
Mada,prste bi valjalo cuvati,zatrebace  :)

Eni Blue,cestitam na novom camcu!
Da sto vise vremena provodis na reci.
imas li ideju za neki motorino?

bugi:

--- Citat: kacintata  29, 12, 2010, 23:20:06 posle podne ---pa pravio sam ga sebi ali posto je kod nas cigana sve na prodaju,tako ce i ovaj brod na prolece  verovatno biti prodat za potrebe izgradnje vlastite radionice..evo nekih podataka.duzina preko svega10.8m
sirina u patosu 2.42 cm
sirina preko svega 3.3m
korito od toplo valjenog lima 3mm.izvareno argonom
kabina 2mm
suvi kokpit.2 komore
ofarban feropoksom pa dupont zavrsnom
patos iznutra predjen terobitom
zastakljen zelenim parsol staklom 6mm
na brod potroseno 19 radnih dana
cena u ovoj fazi 6000e a na prolece kad se registruje uradi enterijer i opremi motorom oko 9000e.
jedva cekam prolece i prve zrake sunca da privedem posao kraju.pa da pecam bre ko covek........
gliser je lep ali kabinas je ipak kuca putujuca.ima jos neka dva manja posla pa da se odmorim do marta i nove sezone.pozdrav svima i hvala i na pohvalama i kritikama

--- Kraj citata ---

Jesam li ja to dobro razumeo da si ovo napravio za 19 dana  :scare:
I cena ovako u limu je 6000 (PREMA KUPCU ILI MATERIJALU)

Dzambika:
BRAVO ZORANE  Mozda me i neznas jer sam dolazio sa prijateljem kod tebe u radionicu u vezi dogovora, za prolece, za izradu broda. Zadivljen sam i odusevljen onim sto sam video kao i tvojom profesionalnoscu u pregovorima. Svi moramo shvatiti da smo razliciti, te stoga i primedbe koje su iznesene smatraj dobronamernim. Drago mi je sto ces mom prijatelju bas ti raditi brod, a jednog dana valjda i meni. Cene po kojima radis su pristupacne jer smo kontaktirali i druge. Do skorog vidjenja POZDRAV  ZELIM PUNO ZDAVLJA I SRECE SVIMA KOJI OVO PROCITAJU

zorter:

--- Citat: kacintata  14, 01, 2011, 14:40:32 posle podne ---
zorter,raduje me da vidim da su uradjene komore i gazista i hvala jos jednom na reflektorima

--- Kraj citata ---

Komora, gazista, ucvrscenja....... radjeno celo leto. Nastavak na prolece. Cim se uradi konstrukcija kabine, ide u vodu i onda nastavak radova na vodi uz uzivanje. Malo radim, malo plovim, malo uzivam .....hehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:

A reflektori...... nadam se da su od pomoci. :good:

barbanesa:
Zorter pa ko tebe nagovori da stavis naopako poklopac tj da se otvara prema spicu camca?
kako mislis da vadis stvari iz komore kad si na vodi?Poklopac se otvara ili na stranu ili prema camcu da ti bude lakse.Sto ne pita nekoga???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju