E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
SALE NB:
Misliš, slike unutrašnjosti?! Ma nema tu ništa tajno! :taunt: :lol:
Stvarno sasvim slučajno nisam slikao, posle je riknula baterija na fotoaparatu, a danas ga nismo ni poneli!
Opet sam škljocao samo sa mobilnim! :taunt:
deda:
Taj buduci vlasnik camca je trebao,ako nista drugo da telefonom kontaktira Zokija a ne da pusti da se covek iscima toliko.Mozda je mislio da ce mu proci ideja! :on_the_quiet:
busa2:
slazem se sa dedom .
lsi niste vi nista krivi nego kap se navrzo na kanape ko bolest na babu mislim da i pertle u kuci ima od poliamida :taunt: :taunt: :taunt:
SALE NB:
Evo par slika od danas.
Od Banovaca do Zemuna smo išli Zekom, čisto da isprobamo Johnsona nakon njegove "Odiseje" po srpskim "motor-majstorima".
Nas troje smo se malo smrzli, ali Zeko je za cca pola sata prevalio tih 20km do Zemuna i potrošio 6 litara.
U povratku je išao u teglju iza brodića Panta, koji ide kod Zokija na peskiranje i farbanje.
Marina je uspešno obavljala skiperske dužnosti pri strašnoj brzini od 6km/h uzvodno!!!! :taunt: :lol:
E, mislim, moraću da budem baš, baš, mnooogo mator pa da kupim deplasmanca! :taunt: :yahoo:
Opet smo se gurali sa Belim lađama, a do Banovaca smo stigli potrošivši po 6 litara na svakom čamcu.
(Honda 7,5 i Yamaha 9.9 teretna)
Kapetan:
--- Citat: busa2 03, 10, 2010, 17:49:15 posle podne ---a,ovaj kapetan sto se ceri na lazin post o mojim kanapima i ono kao potrosio sve pare na busine kanape. ma krvi cu ti se napiti :wild: :drinks:
--- Kraj citata ---
cuti busa dobro je , ko zna koliko kostaju kvalitetni kanapi dobro je prosao vlasnik :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju