E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (48/180) > >>

zoki novus:
video sam juce linsena kako krivuda savom
do duse kasno a i zurio sam na pecanje :)
ipak moram da priznam da iz daleka vrlo lepo izgleda :good:
izdali ga jedino prozori :)

petar_kozic:

--- Citat: deda  03, 10, 2010, 18:24:47 posle podne ---Taj buduci vlasnik camca je trebao,ako nista drugo da telefonom kontaktira Zokija a ne da pusti da se covek iscima toliko.Mozda je mislio da ce mu proci ideja! :on_the_quiet:

--- Kraj citata ---

Koliko ja kapiram, barem je tako napisano, da je novopeceni vlasnik Ivan bio sve vreme sa njima na brodu.  :preved:

Mogao je odmah da kaze da nema pare ako je tako bilo.

Zoki svaka cast.  :good:

SALE NB:

--- Citat: petar_kozic  04, 10, 2010, 09:17:52 pre podne ---
--- Citat: deda  03, 10, 2010, 18:24:47 posle podne ---Taj buduci vlasnik camca je trebao,ako nista drugo da telefonom kontaktira Zokija a ne da pusti da se covek iscima toliko.Mozda je mislio da ce mu proci ideja! :on_the_quiet:

--- Kraj citata ---

Koliko ja kapiram, barem je tako napisano, da je novopeceni vlasnik Ivan bio sve vreme sa njima na brodu.  :preved:

Zoki svaka cast.  :good:

--- Kraj citata ---

Dobro si ukapirao, čovek je bio sa nama. Klasična "ako prođe-prođe" fora! Čovek je pritom "cenjen i ugledan" profesor na jednom beogradskom fakultetu, još jedan dokaz da obrazovanje i pozicija u društvu ne govore ništa o poštenju i integritetu neke osobe!

Koliko sam čuo iz njegovog i Zokijevog tel. razgovora, sad mu odjednom ništa ne valja brod, traži mali milion prepravki i popravki, a dok smo plovili nije se na ništa žalio. Klasično "muvanje".
Sad hoće valjda pravog Linssena za 6.000 evra! :diablo:

zorter:

--- Citat: petar_kozic  04, 10, 2010, 09:17:52 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Tako sam i ja razumeo.
A ko zna, mozda je i on cekao od nekog pare, pa ga taj zavrnuo. Neka njemu njegova briga, ne mozemo je mi resiti.

Inace Zoki, ovo je prava ladja. :good: Valjda zato sto je korito slicno onom mom!!! :taunt: :yahoo:

SALE NB:

--- Citat: zorter  04, 10, 2010, 09:50:40 pre podne ---
Inace Zoki, ovo je prava ladja. :good: Valjda zato sto je korito slicno onom mom!!! :taunt: :yahoo:

--- Kraj citata ---

U pravu si, korito ima istu geometriju kao tvoje. Dimenzije su doduše različite.
Ako ne preopteretiš svoje korito sa prevelikom ili preteškom kabinom, imaćeš strašno plovan brodić! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju