E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
zorter:
--- Citat: busa2 03, 10, 2010, 17:49:15 posle podne ---....... ma krvi cu ti se napiti :wild: :drinks:
--- Kraj citata ---
Ju,ju,ju....ju....
SALE NB:
--- Citat: olimp 03, 10, 2010, 14:08:10 posle podne ---Prikači nekakve fotografije unutrašnjosti broda, ako nije problem :drinks:
--- Kraj citata ---
Ne znam zbog čega, ali ja nisam škljocnuo ni jednu fotku iz unutrašnjosti! :this: :smile:
Unutrašnjost je samo delimično dovršena, po dogovoru, sam vlasnik će opremiti čamac dušecima, tapacirungom i ostatkom "nameštaja".
Kako bilo, čim ulovim prvu priliku, slikam i postavljam!
LSI:
Ja bih samo još jednom na ovu temu i to kratko (tako mi Bog pomogao)!
Ne bi trebalo da se bacamo drvljem i kamenjem na novog vlasnika.
Ne poznajemo čoveka i ne znamo kakve muke i njega tuku.
Možda je čovek sasvim u redu i možda bi stvarno u roku od par dana isplatio sve.
Medjutim, mnogi od nas su se već opekli u sličnim situacijama i zato opravdavam ono što je Zoki izabrao da uradi - da zadrži ladju dok čovek ne skupi pare i ne plati.
Hajde da budemo malo pozitivni i da poželimo novom vlasniku da u najkraćem roku skupi pare i preuzme svoju ladju.
Siguran sam da je i on dugo sanjao o njoj kao i mi o našim.
I siguran sam da jedva čeka da se provoza na njoj.
Zato - još jednom - nemojmo više ovako u horu crniti čoveka (dosta je njemu njegove muke). Možda on uskoro postane redovni član našeg foruma i možda ćemo se uskoro svi zajedno smejati svemu ovome.
LSI:
--- Citat: SALE NB 03, 10, 2010, 18:09:44 posle podne ---
--- Citat: olimp 03, 10, 2010, 14:08:10 posle podne ---Prikači nekakve fotografije unutrašnjosti broda, ako nije problem :drinks:
--- Kraj citata ---
Ne znam zbog čega, ali ja nisam škljocnuo ni jednu fotku iz unutrašnjosti! :this: :smile:
Unutrašnjost je samo delimično dovršena, po dogovoru, sam vlasnik će opremiti čamac dušecima, tapacirungom i ostatkom "nameštaja".
Kako bilo, čim ulovim prvu priliku, slikam i postavljam!
--- Kraj citata ---
Možda bi ipak bilo dobro zatražiti dozvolu vlasnika (hej - znam da je to u ovom trenutku još uvek Zoki!) za objavljivanje detalja?
LSI:
--- Citat: zorter 03, 10, 2010, 17:52:59 posle podne ---
--- Citat: busa2 03, 10, 2010, 17:49:15 posle podne ---....... ma krvi cu ti se napiti :wild: :drinks:
--- Kraj citata ---
Ju,ju,ju....ju....
--- Kraj citata ---
I posle ću opet ja biti kriv za nešto :scare:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju