E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
LSI:
--- Citat: rade 02, 10, 2010, 22:40:39 posle podne ---
--- Citat: SALE NB 02, 10, 2010, 22:09:33 posle podne ---U Zemunu smo pristali kod Busine radnje, kako bi novi vlasnik kupio konopce i bokobrane.
A posle nema pare da isplati brod.Odma ste ga trebali da ucite da hoda po dasci. :skull:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ovo me stvarno čudi.
Busa toliko reklamira te konopce. Ljudi kupuju zbog niske cene, a vidi ti sad - čovek ostao bez para!
Busa, Busa - hitno nešto preduzmite po tom pitanju. Izaći će Vam radnja na loš glas.
Vlada 69:
Brod sam video "uživo" i rekao sam Zokiju a reći ću i ovde,toliko je bolji od ostalih da nema smisla čak reći da je i za nijansu bolji od ostalih njegovih lađa i lađica.Zoki drago mi je da si toliko napredovao u poslu .Naravno ima tu još da se napreduje ali mene kao jednog od budućih tvojih mušterija raduje činjenica da su ti lađe sve boje i bolje-u svakom pogledu.
Svaka čast :good:
A o "čuvenoj poslovnosti" gospodina šta reći :stop:Nemoj dozvoliti da ti to pokvari sveukupan utisak o brodu.Pokušaj da izvučeš neke pouke iz toga-brod na paritetu franko fabrika !!!Ni jedan kupac se nebi naljutio,tako se posluje u svetu.
Kapetan:
--- Citat: LSI 03, 10, 2010, 07:05:53 pre podne ---Ovo me stvarno čudi.
Busa toliko reklamira te konopce. Ljudi kupuju zbog niske cene, a vidi ti sad - čovek ostao bez para!
Busa, Busa - hitno nešto preduzmite po tom pitanju. Izaći će Vam radnja na loš glas.
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
STG:
Kakva kombinacija!
Uradi mi brod,spusti u vodu,prevezi ga i cekaj me za lovu(bez dogovora)...
Uzas zivi :nono:
busa2:
posto smo se ja i zoki videli na dunavu i kada je terao brod kupcu a i kada ga je vracao (oba puta u vojnoj basti).sto se tice kupca no coment i meni se u radnji desava svasta tako da mi nista nije cudno.jedino mi je zao sto takvi slucajevi znaju da stete i onima koji su korektni pa zoki mozda nece praktikovati vise odvozenje camca na noge, nego preuzimanje samo u radionici.
sto se tice ladje to stvarno lepo ide na vodi i veliki pomak u radu primetio sam najmanje 10 sitnica koje je zoki promenio nego na onom camcu od pre 5 meseci.tako da sam jako zadovoljan. samoi guraj :good:
a,ovaj kapetan sto se ceri na lazin post o mojim kanapima i ono kao potrosio sve pare na busine kanape. ma krvi cu ti se napiti :wild: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju