E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Joystik komanda za kormilo
Zoran Marinković:
:good:
Iko, nema veze da li će biti džojstik, volan ili čarobni štapić. Ne treba ni slučajno sputavati neke druge ideje, i neka to bude stvar
ličnih odluka i opredeljenja. Uopšte ne smeta i ako budu vrlo sliča rešenja.
Možda će nas neko iznenaditi nekom petom jednostavnom i originalnom idejom.
To i ne treba da bude nekakvo takmičenje ili međusobna borba, nema pobednika niti pobeđenih. Jednako treba veselo prihvatati
svaki pokušaj, a lepo druženje i uživanje nagrada za sve prisutne :party: :drinks: :drinks: :party:
Профа:
Тема се развила у дипломски рад, но нисам чуо оправданост те студије и њену праву употребљивост као и сврху. Поред тога какав је то брод-пловило или како год га хоћете назвати без кормила или волана?
Па то се чак ни инстант клинцима који Joystikе не испуштају из руку не би свидјело на броду!
Гдје је ту драж,ћира или чар уживања на води кормилларећи бродом својих снова које смо досањали ?
Kapetan:
profo, cela porodica na palubi a ti sedis u kabini i vozis... ovako predjes i ti na palubi i Joystick u ruke ...
ljudi a sta fali ovako necemu samo sa dve kotura recimo...
prvi kotur je kormilo a drugi je na nekom klizacu kad je zategnut onda sistem radi kad ga vratis 2 cm pozadi sistem prelazi na manuelno upravljanje ...
znaci obican zupcasti kais fixna osovina na kobilici a na drugom zubcaniku neka rucica koja ga seta napred nazad i tako ukljucuje-iskljucuje automatiku
Zoran Marinković:
:good:
Uopšte nam i nije namera da bilo kome pokazujemo i dokazujemo našu pamet. Ni opravdanost celog cirkusa, bilo ekonomska ili
neka druga nam nije važna. Čak ne mislimo na da smo prvi koji razmišljaju o tome, igračke sa daljinskim upravljanem se prave
već decenijama. Najmanje nam je draž da odemo negde i da kupimo gotov sistem, pa to se prodaje svuda gde se prodaju i motori.
Jednostavno, ima nas koji vole da se nečim sličnim zabavljaju a Bog nam dao tvrde glave i veliko srce za vodu.
Ako posle svega sve skalamerije upotrebimo i kao sidro - nema veze, nama će i tako biti lepo.
Isto tako se slažem da ne moraju svi da nas razumeju (što baš i nije lako) a još manje da se slažu sa nama.
IKA:
--- Citat: Профа 12, 11, 2010, 22:14:23 posle podne ---Тема се развила у дипломски рад, но нисам чуо оправданост те студије и њену праву употребљивост као и сврху. Поред тога какав је то брод-пловило или како год га хоћете назвати без кормила или волана?
Па то се чак ни инстант клинцима који Joystikе не испуштају из руку не би свидјело на броду!
Гдје је ту драж,ћира или чар уживања на води кормилларећи бродом својих снова које смо досањали ?
--- Kraj citata ---
u svakom slučaju ovo je vrlo razumno kad se gleda iz tog ugla.Tema se razvila iz moje ideje da vozim brod dok sedim sa društvom na krovu iliti flaj bridžu.Volim ja da sedim za kormilom , ali iritira situacija kad se društvo zeza van kabine , gde se meni nalazi kormilo , a ja sam za kormilom, ko ker.Niko ne razvija studije , ljudi razmišljaju , predlažu pa šta kome koristilo ili ne neka sam bira.Ovakve teme su mi uvek prihvatljivije od onih u kojima na nautičkom sajtu raspravljamo o paradi pedera ili o pušenju.
Ja se nadam da ću iz ovih postova izvući rešenje koje će zadovoljiti moje želje.
Ko , kako i zašto koristi svoj brod može biti još jedna tema za zimsku razbibrigu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju