" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Takav mostic imao drugar na njegovom brodicu.Mane su tezima jer ga je on dizao rucnim vitlom,zatim zauzima mesto na pramcu pa kad je spusten skripi za medalju pa nem nista od spavanja,penju se raznorazne zivuljke preko njega na brod.Skinuo ga je prvensteno zbog tezine.
Citat: rade 29, 10, 2010, 09:16:45 pre podneTakav mostic imao drugar na njegovom brodicu.Mane su tezima jer ga je on dizao rucnim vitlom,zatim zauzima mesto na pramcu pa kad je spusten skripi za medalju pa nem nista od spavanja,penju se raznorazne zivuljke preko njega na brod.Skinuo ga je prvensteno zbog tezine.Može takav mostić da se uradi i od perforiranog alu lima. Sigurno će biti skuplje ali i lakše.Sve škripi ako se ne podmaže.A što se tiče neovlašćenog upada na posed - to će se desiti kakav god mostić da spustite na obalu.
Lazo imaš pivo....
vidi ja sam jedino vario zorterov camac i to tri sekunde dok me nisu izbacili :) .....