" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ljudi poziv vazi za sve ljude koji vole nautiku i nema podele po sajtovima.ja doduse kao banovan ne mogu da uputim poziv , al ko moze obavezno neka pozove ljude da nam se pridruze !!!
Citat: Kapetan 29, 10, 2010, 10:53:55 pre podneljudi poziv vazi za sve ljude koji vole nautiku i nema podele po sajtovima.ja doduse kao banovan ne mogu da uputim poziv , al ko moze obavezno neka pozove ljude da nam se pridruze !!!Kapetane , Hvala na pozivu . Imam samo jedno malo pitanje ... jel okupljanje poslije ili prije mitinga podrske uhapsenim patriotama koji se odrzava u BG u isto vrijeme? Pitam da bih znao kud da idem prvo(ako uspijem da se organizujem da dodjem) .P.S. nije provokacija onima koji se "curikaju"ili su simpatizeri sexsualne demokratije
Kapetane , Hvala na pozivu . Imam samo jedno malo pitanje ... jel okupljanje poslije ili prije mitinga podrske uhapsenim patriotama koji se odrzava u BG u isto vrijeme? Pitam da bih znao kud da idem prvo(ako uspijem da se organizujem da dodjem) .P.S. nije provokacija onima koji se "curikaju"ili su simpatizeri sexsualne demokratije
Ако позив за дружење још важи, има ли места за мене и моју бољу половину, а ако има шта треба да донесемо. Нисмо се још конкретно упознали, а мислим да је сјајна прилика за то. Надам се да нисам наметљив.