Nautika opšta... > Iskustva sa vode
HRABRI ,jedno od boljih korita ?
Labud 1258:
Tako DA ! Posle par piva neke ( stvari ) budu lepše,brže, mlađe, zategnutije ...
U smislu priča mi nautičari i nismo drugačiji od ribolovaca, kakvih sam se samo priča "pouzdanih" naslušao :smile:
Voda je čudo ! :drinks:
Kapetan:
--- Citat: HOGAR 21, 10, 2010, 12:08:48 posle podne ---Odiseju hvala,Zoki ja bi reko da je ladja pored Kapetanova,moram da ga posetim,inace,camac je vezan na Brodicu sada,kod Baneta i Saleta
--- Kraj citata ---
joj ako si mi ogrebao ponton :lol: :lol: :lol: salim se ponton premesten na trajnu lokaciju :good:
a moja ladja je u visnjici ...
sto se tice Hrabrog imas srece da si uzeo tu staru seriju , nova serija nije ni za "k"... imas ovde vise o tome
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=122.msg52801#msg52801
a evo ti i par slika kako izgleda nova serija posle 1 (prve) godine na vodi.. znaci bruka...
znam ova dva broda od prvog dana kada su bili u marini , pramcevi su im bili super ispravni ali posle godinu dana su se ovako zguzvali ... na starim primercima toga nema, nesto je promenjeno u proizvodnom procesu...
inace moje licno mislenje da je HRABRI , jedan od mozda najboljih domacih proizvoda (mislim na stare serije) .. reci cu ti jedno iskustvo ...
sale vlasnik ovog drugog broda sa slika je jedne noci zbog pada vode ostao nasukan na beloj steni i to poprilicno, kad nas je zamolio da mu pomognemo da izvuce brod pristao sam iako sam mislio da nema sanse ...
prihvatili smo pramcanu ogradu nas trojica i povukli pa pustili i tako dva tri puta, i brod je zaplovio , jednostavno zbog V korita ne postoji efekat vakuma kada padne voda, to jest postoji ali je jako mali ... ja sam naprimer te noci dok je padala voda dva puta palio motor da cupam brod u rikverc...
deda:
Plovnije plovilo domace proizvodnje nisam video!!Stvarno dobro ide i sa 4 ks!
HOGAR:
Kapetane,ne bih ja kupio njega da je pravljen nakon 2000g,e.Posle Djenine smrti su radili njegovi majstori izvesno vreme a od 1999 su dosli neki drugi i......Apsolutno se slazem.Kad sam hvalio Djenu i Hrabrog mislio sam na navedeni period. LABUDE DJERDAPSKI,imam NLT-a koji nije vecerao jos,ako mu pokazem tvoju sajku.....Ajde da se trkamo od tvog Djerdapa do Beogradskog sajma,dam ti fore do Visnjice ha,ha,ha,ha. P.S. necu povesti terijera na start ,ne brini,ipak smo mi clanovi istog foruma.
Labud 1258:
Samo polako, biće da se nismo razumeli.
Ja ne sporim da je ovo dobro i plovno korito, ipak malo realnosti nije na odmet.
Ovakav koncept nije baš po mom ukusu ali bi se brzo privikao kada bi bio u situaciji da izdvojim potrebna sredstva. Dali si imao prilike da vidiš Hogara u NS ( 1258 km Dunava - tačnije Jedriličarski klub Vojvodina ) e to je moja ambicija !
A ako ti je do trkanja, samo kaži nešto protivu ruskih vanbrodskih motora i eto ti društva od Đerdapa do Bezdana.
Pozdrav :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju