Nautika opšta... > Iskustva sa vode

HRABRI ,jedno od boljih korita ?

<< < (5/10) > >>

IKA:
e za ime ćeš da se pomučiš , zanimanje se menja automatski posle odredjenog broja poslatih postova.
Sliku postavljaš kad udješ u opciju ,, profil ,imaš opciju podešavanje profila i opciju postavljanja avatara

zoki novus:
to pored camca ti je kapetanov ponton :)
inace tu sam cesto pecao
a camac vredi svaku paru ne sekiraj se :drinks:

HOGAR:
Odiseju hvala,Zoki ja bi reko da je ladja pored Kapetanova,moram da ga posetim,inace,camac je vezan na Brodicu sada,kod Baneta i Saleta

Labud 1258:

--- Citat: broker975fx  20, 10, 2010, 10:21:59 pre podne ---Ja sam čuo samo pozitivne priče za ovo plovilo a u Zemenu ih vala ima podosta i uglavnom ih pogone vanbrocki motori i to uglavnom Yamahe ili Hondice od 10 ks. Kaže mi čovek sa marine da ga je neki njegov drugar koji terao taj tip drao sa 4 ks dok je on tada imao 9,9 ks. Imaš ovde na forumu malo o restauraciji broda Gruje koji je tog tipa.

--- Kraj citata ---

I ti si mu poverovao  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajte molim Vas...

broker975fx:

--- Citat: Labud 1258  22, 10, 2010, 08:28:01 pre podne ---
--- Citat: broker975fx  20, 10, 2010, 10:21:59 pre podne ---Ja sam čuo samo pozitivne priče za ovo plovilo a u Zemenu ih vala ima podosta i uglavnom ih pogone vanbrocki motori i to uglavnom Yamahe ili Hondice od 10 ks. Kaže mi čovek sa marine da ga je neki njegov drugar koji terao taj tip drao sa 4 ks dok je on tada imao 9,9 ks. Imaš ovde na forumu malo o restauraciji broda Gruje koji je tog tipa.

--- Kraj citata ---
I ti si mu poverovao  :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajte molim Vas...

Pa jesam posle par piva, ma iskreno se nisam preterano udubljivao - ako to kažečovek meni je ok :good:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju