Nautika opšta... > Iskustva sa vode

HRABRI ,jedno od boljih korita ?

(1/10) > >>

HOGAR:
Miks holandskog korita i iskustva velikog majstora pokojnog Djene je doveo do serije Hrabri.Ranijih godina,dok sam se bavio gliserima,nacuo sam za ovu seriju da su to pravi poludeplasmanci,uradjeni profesionalno, sto se tice privatnih brodograditelja.Zamolio bih cenjene forumase,cije diskusije veoma cenim,kao i humor,da otvorimo pricu o Hrabrom i kao omaz i secanje na jednog od najboljih inzenjera i brodograditelja kod nas a i sire.Inace,ja sam vlasnik jednog Hrabrog od nepunih 11 m,od pre mesec dana.Kada zavrsim reparaciju do marta,ako bog da,pozivam vas sve na pice.    Elem,Vase vidjenje i eventualna iskustva i price o ovoj temi.

SALE NB:
To je ovakav brodić, zar ne ?! :good:

Klasično nadgrađe, to je stvar ukusa, bitnije su osobine korita!
Premalo znam o ovoj vrsti plovila, ( osim da su spori  :taunt:) ali verujem da će se javiti oni koji znaju više!

HOGAR:
Hvala Sale,to je jedan iz iste serije,exterijer i enterijer su stvar ukusa u pravu si,inace,mom camcu je dogradjena kobilica pre dve godine.Sa pravilnim rasporedom tereta i trimovanim motorom bi trebao da ide sasvim dobro i sa teretnom jamahom 25 koju inace jurim

busa2:
pozdrav hogaru, ako me secanje nevara HRABRI traje vec nekih 25 god kao model i koliko sam cuo do dan danas niucemu nije osporavan ni od jednog vlasnika a poznavao sam jedno 5-6 vlasnika za ovo vreme . vozio sam se u njemu par puta cak sam i prenocio jedno 4 dana ,zaista kabinas koji je u ovom nasem nauticarskom svetu domace proizvodnje zauzeo jedno posebno mesto. iako je za mnoge prevazidjen to je nekad bio sinonim za pravog kabinasa.

HOGAR:
Busa zdravo,bice mi drago da budes i moj gost.Lepo je cuti misljenje iskusnog ladjara,znaci nisam mnogo omasio,osim u modi,ali, ako se ne varam,retro camci se polako vracaju i to kao novi.Dobro je dobro.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju