Odiseju hvala,Zoki ja bi reko da je ladja pored Kapetanova,moram da ga posetim,inace,camac je vezan na Brodicu sada,kod Baneta i Saleta
joj ako si mi ogrebao ponton :

: :

: :

: salim se ponton premesten na trajnu lokaciju :good:
a moja ladja je u visnjici ...
sto se tice Hrabrog imas srece da si uzeo tu staru seriju , nova serija nije ni za "k"... imas ovde vise o tome
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=122.msg52801#msg52801a evo ti i par slika kako izgleda nova serija posle 1 (prve) godine na vodi.. znaci bruka...

znam ova dva broda od prvog dana kada su bili u marini , pramcevi su im bili super ispravni ali posle godinu dana su se ovako zguzvali ... na starim primercima toga nema, nesto je promenjeno u proizvodnom procesu...
inace moje licno mislenje da je HRABRI , jedan od mozda najboljih domacih proizvoda (mislim na stare serije) .. reci cu ti jedno iskustvo ...
sale vlasnik ovog drugog broda sa slika je jedne noci zbog pada vode ostao nasukan na beloj steni i to poprilicno, kad nas je zamolio da mu pomognemo da izvuce brod pristao sam iako sam mislio da nema sanse ...
prihvatili smo pramcanu ogradu nas trojica i povukli pa pustili i tako dva tri puta, i brod je zaplovio , jednostavno zbog V korita ne postoji efekat vakuma kada padne voda, to jest postoji ali je jako mali ... ja sam naprimer te noci dok je padala voda dva puta palio motor da cupam brod u rikverc...