E, ovako treba... > China

parsun

<< < (2/7) > >>

busa2:
super oblak, ti si super prosao znaci i kod tebe plovak .neznam mnogi ljudi ocekuju da novo bude novo i nema prvih par godina nikakav kvar zato i kupuju nov motor izgleda kako se zalomi . ja necimam poteznicu kao nenormalan nego mi tamo neka jabucica sto naleze na zljeb posle svakih 20 paljena spadne sa lezista ja je namestim utegnem i posle 20 paljenja opet isto ali navikao sam.

Outboard Master:
moze jos neka detaljnija slikica od toga svega, hvala busa za ovaj post. mozda jos nabavna cena i cene servisa ???

Outboard Master:

--- Citat: Darkobp  18, 10, 2010, 21:42:20 posle podne ---Vlada u Futogu ga prokomentarisao-Odlican motor,al za nas servisere!!  Mal' mal pa su kod nas :taunt:

--- Kraj citata ---

ja to neverujem bas   :this:

mesechar:
Oblake ti si to ukratko objanio ali si zaboravio da napises da si karburator nad vodom skidao najmanje cetri puta ,da te znaju svi vlasnici splavova u 45.om gde si se vezivao kad si u kvaru  :taunt: :taunt: a voles taj motor sto si ga naucio napamet da ga mozes rasklopiti kao pusku ..zmureci!! :preved:a ja sam morao da drzim nogu na poklopcu motora jer toliko zvechi da glava boli rezonira il sta vec ...ali cinjenica jke da trosi kao upaljac stvarno mozes ga voziti i na isparenja iz flashe i stvarno pasuje sve od jamahe .. sad kad si ga opravio radi kao doxa sto jes  jes

Outboard Master:
busa , zamolio bih te ako moze samo jos neka slika tvog motora i sa skinutom kapom da postavis ovde, pa smo obogatili forum i sa parsunovim motorom posto retko koji forum ima nesto o njemu iz prakse.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju