Pozdrav drugari...Danas sam sa jezera doterao moj čamac koji je godinu dana stajao na obali jer nisam imao prilike da se uopšte i upustim u sredjivanje istog jer je u katastrofalnom stanju blago rečeno, poslednjih dana sam počeo ( naravno kad mi vreme nije

) da mislim o tome i počelo je toliko da me pecka da sam odmah organizovao prevoz i doterao u “garažu” moju “skadarliju” Pa da počnem tedom...Namučio sam se kao isus dok sam ga ugurao u garazu, dok sam ga obrnuo naopako i ostavio da se malo suši jer situacija je takva bila da sam morao da je porinem u vodu da bih dosao do odredista odakle smo ga utovarili, nije strasno gotovo da nije ni stigla da udje jer je voznja bila par stotina metara. To bi bio uvod, sada ono glavno ( pokusacu na kraju da prilozim sve slike da bi videli o cemu se radi i kolika je šteta ) Naime to je stari model “glisercica” najpriblizniji elanu 401, već je nešto bio krpljen ali to je katastrofa, ono što meni ovde treba od kao voda u pistinji su saveti, jer sam u ovome
totalno sam, bez icije pomoci ( ćale misli da sam budala ) bukvalno od početka samog,
koji alati su mi potrebni, kakva je procedura, redosledom sve, od čega krenuti i tako dalje...Ono što ja znam je da moram nabaviti šlajfericu ii da poskidam bukvallno svo ono ludilo sa njega ili ručno što će da bude suicidno...Dakle ajmo za početak da vas ne gušim dalje šta sve treba da nabavim, da bih “ogulio” sve, pa nakon toga da bih imao detaljan uvid na koliko mesta mora da se krpo, takodje kako da isproveravam svaki ćošak kao bi bio siguran kada okrpim da nisam nesto preskočio, zatim šta da kupim tj koja je najbolja varijanta za krpljenje poliesterskog camca? Citao sam malo i vidim da se pominju razne vrste smola, ali mi je potrebno tačno i konkretno šya da pokupujem sve...Mislim da vam nisam uzeo previše vremena i nadam se da sam otprilike bio jasan i da ćete moći da mi pomognete, sada ću pokušati preko telefona nešto od slika da priložim, ako nišya sutra kad sednem za komp ću sve, unapred sam beskrajno zahvalan za svaki savet,reč i smerniicu jer sam se baš zainatio, baš zato što niko nece od blizih da mi pomogne jer smatraju da uzalud trosim vreme i da je camac besmisleno raditi, a a ja sam se na njemu “rodio” i volim ga i želim da dam svoj maksim da zasija koliko god to bude u mojoj moci i da posluzi jos godina....Zato nastupajte svi koji znate bilo sta na ovu temu a ja cu raditi po všim naredjenjima uz svoju maštu :))