E, evo ovako stoje stvari...Krenuo sam danas prvo rucnom smirglom,
pa sam uzeo slajfericu sa smirglom 60 sam poceo najgrublje kako bih skinuo sto veci sloj, sutra cu ponovo da predjem sve iz pocetka, mozda sa
bllaz varijantom, koristio sam mali bijaks za neke ivice i slicno, cini mi se da je ovaj deo najlaksi...Sada dolazimo do kljucnog dela tj saveta kojo su mi potrebni, pogledajte na ovuh par slika sto sam bas priblizio i slikao, ovde gde se vide ove rupe, tu je sundjer i licno sam mislio da probam sa jednom rukom smolom, pa zatim da kupim tanak aliminijumski profil koji bi isao gotovo duz celog ovog dela, zatim opet da predjem sa smolom, pa ukoliko je estetike radi potreban neki got ili sta god da ga “zamaskiram” mada to je ivrk u vodi i nije me briga za estetiku, poenta je samo da mi pomognete kako da ispunim ove rupe sa cim, a da me ne kosta po mogucstcu kao Svetog Petra kajgana, znaci neka alternativa koja bi zacrpila ovo i kako bi mi camac bio suv da ne ulazi voda, razmislja sam da ove rupe ispunim a pur perom pa onda dve ruke smoke sa mrezicama
naravno i taj neki aliminijumski profil...To ie ono sto mi se mota po glavi a deluje kao jeftina varijanta....Sta mislite vi braco i prijatelji ? To je ujedno i najveci problem sa kojim se suocamavam, osataj je

po negde ce biti neka krpica, ali necu odustati makar mi zadnje bilo, imam zelju da dokazem matorom i okolini sto me ispljuvaše najstrasnije da dokazem da ima resenja a da ne moram da prodam bubreg, cak mi je padalo na pamet da zabetoniram ovaj deo i onda preko smola,
mozda lupam sve ovo sto pricam i moDa nista izvodljivo niie, ali eto probajte na neki nacin da mi pomognete svojim iskustvima,
verujem da ste vidjali i gore stadijume plastikanera 🤣 Veliko hvala svima na bilo kakvom odgovoru/savetu/smernici....Na ovom camcu sam
se “rodio” necu mu dozvoliti da ide u muzej... Razumete me sada :) Zato pucajte sve dzokere iz rukava sve moje mogucnosti koje imam na taspolagsnju da sterim ovo samo da ne bude busan i da mi ne ulazi voda. Veliki pozdrav svima✌️😀