E, ovako treba... > Restauracije

Sređivanje i farbanje poliesterskog čamca

<< < (7/26) > >>

budens72:
Jako interesantan brod  :) :) :)

Svaka čast!

Outboard Master:

--- Citat: giganova  12, 01, 2009, 01:57:00 pre podne ---OM Pola sam vec zavrsio,ali nikakva mudrost nije marinizirati bilo koji motor.Nogu sam i skinuo sa mekruzerovog motora.Taj motor se nikako ne uklapa u moje svatanje uzivanja na vodi.Kao prvo necu da budem tovarno magare koje vuce silne kanistere goriva,drugo prebucan je a nisam ni za glisiranje sa brodom od 4t po nasim plitkim vodama.
PS.da neko ne protumaci moju izjavu pogresno vozim i gliser i volim da glisiram gde mi se ukaze prilika

OM ja i ti smo drugari i sa proslog foruma i ako se secas obecao sam festu za porinucena kojoj ces mi biti drag gost kao i ostali ljubitelji druzenja na vodi.Bice i vozanja...

--- Kraj citata ---

dogovoreno  ;)

Pera GARMIN:
Giganova,
ajd' ako te ne mrzi opiši malo tu marinizaciju motora iz Pola na odvojenoj temi?

Vladimir:
Sale ovo je na kraju ispalo mnogo dobro

SALE NB:
Giganova, ovo tvoje ČUDO je stvarno ekstra i zaslužuje da sija k'o sunce.
Čuj, kad bude ta feštica i vožnja, evo prijavljujem se da smetam na palubi ili u kabini..... 8) ;D ;D
Ako ti zatreba mogu da smetam i pre feštice.....mada na osnovu viđenog, mogu stvarno samo da smetam! Ti "igraš" u daleko višoj ligi!

Što se leteće stoke tiče, jedini način da se ( donekle ) zaštitiš od toga je da farbaš posle zalaska sunca ( čim sunce zamakne iz vidokruga)
Oko čamca, na 5-6 metara postaviš par lampi, sijalica. To će privući sve insekte (uglavnom)
I ja sam muku mučio sa njima, a farbao sam najvećim delom u zatvorenom.

Marinizacija i mene interesuje, pogotovo kako uklapaš prenos sa tog VW motora na Z nogu. Kako ih spajaš?

Vladimire, hvala na pohvali , ali kad se pogleda izbliza, ima tu greškica, propusta...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju