E, ovako treba... > Restauracije
Sređivanje i farbanje poliesterskog čamca
Kapetan:
moram priznati da izgleda zanimljivo , koji motor je u pitanju ?
giganova:
Probacu sa folcvagenovim iz pola 1,4 d mislim da je oko 45ks pa ako bude slab ubacivacu nesto vece, prostora sam ostavio da mogu i kamionski motor da prikacim,kako sam cuo ova moja Z noga trpi i 200ks.Zasada me interesuje da mi motor sto manje trosi a postigne brzinu oko12-15km/h.
Kapetan:
--- Citat: giganova 12, 01, 2009, 01:25:21 pre podne ---Probacu sa folcvagenovim iz pola 1,4 d mislim da je oko 45ks pa ako bude slab ubacivacu nesto vece, prostora sam ostavio da mogu i kamionski motor da prikacim,kako sam cuo ova moja Z noga trpi i 200ks.Zasada me interesuje da mi motor sto manje trosi a postigne brzinu oko12-15km/h.
--- Kraj citata ---
za brzinu nemoj da brines meni je brzina ista sa tomosom 18 i evinrude 50.. 12 km/s cekam prolece pa cu opet da trimujem motor i ponovo da merim ali mozda ako dobijem 2-3 km maximum
Outboard Master:
jao koja zver od camca :o :o :o mozes da me provozas kad to bude gotovo jednog dana!!? ;D ;D
giganova kad pricas o tim motorima jeli mislis vec marinizirane motore ili ih ti mariniziras? zar nije lakse uzeti neki polovan npr. mercruiser i ubaciti njega? . posto znam jedan slucaj da je neki tip hteo da marinizira VW VR6 motor sa 2,7l ali nikako nemoze da to uspe.
uopste se nerazumem tako u tu temu pa zato pitam ::)
giganova:
OM Pola sam vec zavrsio,ali nikakva mudrost nije marinizirati bilo koji motor.Nogu sam i skinuo sa mekruzerovog motora.Taj motor se nikako ne uklapa u moje svatanje uzivanja na vodi.Kao prvo necu da budem tovarno magare koje vuce silne kanistere goriva,drugo prebucan je a nisam ni za glisiranje sa brodom od 4t po nasim plitkim vodama.
PS.da neko ne protumaci moju izjavu pogresno vozim i gliser i volim da glisiram gde mi se ukaze prilika
OM ja i ti smo drugari i sa proslog foruma i ako se secas obecao sam festu za porinucena kojoj ces mi biti drag gost kao i ostali ljubitelji druzenja na vodi.Bice i vozanja...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju