E, ovako treba... > Restauracije
Sređivanje i farbanje poliesterskog čamca
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 12, 01, 2009, 19:42:42 posle podne ---Giganova, ovo tvoje ČUDO je stvarno ekstra i zaslužuje da sija k'o sunce.
Čuj, kad bude ta feštica i vožnja, evo prijavljujem se da smetam na palubi ili u kabini..... 8) ;D ;D
Ako ti zatreba mogu da smetam i pre feštice.....mada na osnovu viđenog, mogu stvarno samo da smetam! Ti "igraš" u daleko višoj ligi!
--- Kraj citata ---
javi i pratimo te po reci :) neces valjda sam da isplovis , bar jedno 5 ladja da dovucemo na "DOCEK" :) evo ja donosim pice i moju ladju :)
giganova:
Ma kakva visa liga,Sale gledajuci kako si odradio tvoj gliser garantujem ti da slobodno mozes da se upustis i u vece poduhvate.Pedantan si imas zavrsnicu sto je po meni naj bitnije.Komotno mozes da pocnes da se bavis restauracijom polovnih camaca i jahti.Gde god pogledas imas napustenih i zapustenih plovila za male pare.
Marinizaciju cu opisati u novoj temi,a za Sala.Spoj motora sa Z nogom se radi obicnom medju plocom od10mm. Kao na autima kada neodgovara motor na menjac .
Kapetane nepada mi napamet da sam zaplovim,na vreme cu obavestiti.Bilo bi mi drago da ko god moze da dodje bude moj gost.Mislim da nece prestavljati neku prepreku sto sam iz unutrasnjosti 103km Sava.Kordinate jos nemam ali se nadam da ce Pera praviti neku rasprodaju svojih spravica ::)
Kapetan:
--- Citat: giganova 12, 01, 2009, 21:16:56 posle podne --- Kapetane nepada mi napamet da sam zaplovim,na vreme cu obavestiti.Bilo bi mi drago da ko god moze da dodje bude moj gost.Mislim da nece prestavljati neku prepreku sto sam iz unutrasnjosti 103km Sava.Kordinate jos nemam ali se nadam da ce Pera praviti neku rasprodaju svojih spravica ::)
--- Kraj citata ---
samo javi ranije i dolazimo :) 103 / 12 na sat je 8,5 sati :) plus jedno pola sata da dodjemo do 0 save :)
a sto se pere tice krenuo covek da postavlja opise uredjaja i stao :) moracemo da mu naplatimo reklamu pa ce onda da nastavi da stavlja nema nam druge :) navikao da placa pa to ti je :)
Pera GARMIN:
Čekaj sad, prvo da smislim popust za Giganovu, o plaćanju možemo posle njegovog porinuća.
Biće još opisa uređaja, polako... ne ide da samo prekusam tehničke karakteristike sa garmin.rs, treba napisati nešto smisleno.
giganova:
Pero ti si car.
Netreba popust ali ce mi trebati tvoja strucnost oko odabira modela i ugradnje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju