E, ovako treba... > Restauracije
Sređivanje i farbanje poliesterskog čamca
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 11, 01, 2009, 13:48:24 posle podne ---http://www.navodi.com/forum/viewtopic.php?t=1036
kapetane, ovo bio moglo biti zanimljivo još ponekome...
--- Kraj citata ---
veceras cu najverovatnije prekucati taj i jos neke linkove za interneta da sto pre obogatimo sajt :)
giganova:
Sale izgleda da sam ja naleteo natrideset losih kantica.Mesanje komponenti sam ispostovao digitalnom vagicom,jedino sto sam sve to izvodio u popodnevnim satima i na otvorenom prostoru.Inace kompletnu pripremu sam odradio skolski po svim merilima,i na kraju dve ruke pur prajmera i dve poluretanskog laka.Sve to sija do prvog sumraka i onda matira.Moguce je da stvarno vlaga odradi svoje.Inace Zorkine boje sam koristio na malom camcu pre par godina i fenomenalno drzi podnosi gazenje grebanje i ostale fizicke aktivnosti,sto je i bio razlog za ponovni izbor istih.
SALE NB:
giganova, znači to je "rebus"! To je standardno kad se čovek bakće sa domaćim proizvodima ;D ;D ;D
Ništa, šta da ti kažem, sam si rekao da ćeš ponoviti još jedan sloj. Pre toga uzmi vodeni šmirgl, najbolje neki od 500 pa naviše, pa polako. Ima da blista. Gledaj ipak da bude suvo vreme kad farbaš, Zorka je to! ;)
Kapetan:
@giganova prijatelju sta je ovo na slici :o
giganova:
Kapetane neznam ni ja,zamisao je bila da se odradi skromnije plovilo za penzionerske dane a na kraju sam malo preterao.Nikako da ga zavrsim,proslo leto sam proveo u smirglanju,ovo cu u montazi enterijera i hromovih ograda.Nigde kraja na vidiku.Evo jos jedna slicica zadnjeg dela
Sale a sta da radim sa komarcima i ostalim insektima koji se lepe na svezu farbu.Kako njih da eliminisem po lepom suncanom danu.Znali tko resenje osim da zidam farbarsku komoru oko broda
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju