" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdravljamo novopecenog brodovlasnika i zelimo mu brz napredak i skoriju plovidbu.SRETNO !
Ok. Informacije se polako skupljaju, bio sam sa majstorom, imam 'materijala' za narednih mesec dana.Znaci, unutrasnje varenje, ojacavanje, pregrade, komore, WC, pa platforma nazad pa nadstresnica nazad.Ovo je ideja koju sam imao kada sam video brod prvi put. Jos uvek sam pri njoj.
Kao i uvek stari Dunavski rekoplovac je u pravu. :good: :good: :good: I ja tako mislim.
E, pa ne mogu sve!Salim se, to je naravno predvidjeno, vidite onu crtu u tom delu. :-)Planiram da napravim prozor iz tri dela koji bi isli u raskreceno slovo P (cirilicno) /-\ na primer.I plus da ima tu kosinu ka nazad. I jos da nadstresnica stiti od kise.Samo, malo zeznuto za nacrtati. A i za napraviti.U svakom slucaju hvala za savet. Vidim da Vam nista ne moze promaci!Zato sam i ovde (mislim na forumu). A mozda jos nekom bude od koristi.Ajd uzdravlju..