" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
sta i kako staviti u otvor za prozor a da lepo izgleda,ne curi,ne ispada, ne menja boju i prozirnost,lako se odrzava.......
evo jedne slicice za ilustracijuinace na prvoj slici je moj drug zrna kec (smrt za ribu na otvorenim i zatvorenim vodama)
Citat: zoki novus 15, 03, 2009, 23:53:58 posle podneevo jedne slicice za ilustracijuinace na prvoj slici je moj drug zrna kec (smrt za ribu na otvorenim i zatvorenim vodama)cek cek jel on imao brod koji se zove Zrna?[/quotenije taj na kog mislis.imao je aluminijumski brodic u rukavcu ali su ga oterali kad su komercijalizovali rukavac. sad je na suvom ispod pancevca kod ribarskih koliba
Citat: zoki novus 15, 03, 2009, 23:53:58 posle podneevo jedne slicice za ilustracijuinace na prvoj slici je moj drug zrna kec (smrt za ribu na otvorenim i zatvorenim vodama)Zoki jel' ovo nadogradjeni vojni remorker? Imas li mozda slike unutrasnjosti i znas li koji je motor u njemu? Da li je ostao originalni FAP-ov ili je menjan? Deluje mi lepo uradjen.[/quote]nije remorker. Radjen je u nekom brodogradilistu ali neznam tacno kom.unutrasnjost mu je perfektno resena za peticu.imace mislim da ima fergusona tri cilindra. brod je kod kafane laguna u starom slankamenu i mislim da je na prodaju jos uvek.sliku sam stavio da kapetan vidi kako je resen ulaz kroz prednji prozor
evo kod mene na brodu, zoki je stavio nova stakla :)