E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Postavljanje burica

<< < (3/5) > >>

peconi:
Sprava za podbacivanje se zove "zenske noge" i veoma je zgodna za pobacivanje ali zna da se omakne pa da polomi zube neiskusnom majstoru.

Postoji i varijanta sa konpocem da se ubaci bure

Stari burici uvek u sebi imaju malo vazduha i plutaju i nije tesko odgurati do obale uz pomoc neke motke ili caklje i kad su u plicaku sekirom se napravi velika rupa iscedi voda iz njega i vise nije problem podici ga uz obalu

captjerry:
..ili samo "noge"....ima ih u raznim varijantama, ovakve nisam video...mi imamo drugacije...slikacu pa postavljam...

Kapetan:
captjerry aj kad god imas neke radove zvoi da uradimo foto sesiju i popijemo po sokic:)

captjerry:
ja svaki dan imam radove :)...i sad se spremam na reku, prvo u pmoc nekom starom splavadziji pa na drugi splav da zaradim neki dinar :)....

britva63:
Pa super je to s spravom,ali imam jedno pitanjce, moj je sasvim drukcije konstrukcije, cijeli od drveta samo na cijevima za skelu, a sta se desava kada ode recimo buric ispod kučice, ha kak to mjenjati, ja moram u vodu ući ispod splavai onda između reda ga nogama ugurati i potom ga i nogom stisnem da uđe na mjesto, sranje dođe mi da zapalim splav kad to moram raditi a sad mi riknulo par komada jel se splav sav uvio zbog tezine kućice, sjebo sam sve gredama rađeno a Drava brza i jebu me ovi jahtasi, prolaze punim gasom na pola metra od splava , moram sajlu staviti na neko burence dok jeban ne naleti nema mira, uglavnom.
Eto kako sad rijesiti to uvijanje i mjenjanje burica ispod kučice ?

POZ s Drave

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju