E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Postavljanje burica

<< < (5/5)

britva63:

--- Citat: captjerry  08, 07, 2009, 22:29:13 posle podne ---
sad procitah pro...
prvo, mnogo je zajebano to sto su duza 10cm i ako ti samo srafovi smetaju a frka je, zavari spojnicu i iseci sraf na svakoj..
ukoliko se bure uvija blago pod prstima nije problem, bitno je da su mu rubovi cvrsti jer ce se na njih najvise oslanjati i njima lupati o nosace pri talasima (pod uslovom da rub viri malo kao na metalnom buretu)...
toliko mogu da pomognem ovako na pamet i na brzaka...
javi sta si uradio...

--- Kraj citata ---

hm a sburadi jos nekako, slikati cu jedno i navece postavim, ali ovo s sapama mi neizvodivo jel nije lakse izvadiuti i variti cijev za cijev, s time sto to nemiogu ispod splavi raditi kako variti iz vode???.... a i moram sve na agregat tako da je vrlo tesko, splav sam oprije pravio po naruđbi jednom priji i on  mi ga poslje prodao u pola cijene tako da tu nisma mogao utjecati, e sad moram popraviti sto se popraviti da.. naime pretezak je jel je cijela konstrukcija napravljena od greda10x10 mislim  na kucicu, terasu i krov...a ispod kucice su tri reda burica metalnih, nisu tolko loša na prvi pogled ali splav tone i krivi se... nije mi jasno jel je moguce da su sva popustila...nakon 4 godine....
Imam jos jednu dilemu da li bi bilo pametnije staviti s L profilima jos dva reda buradi između postojecih redova ili zamjena metalnih... mislim da je ošlo pet do sest burica... koji bi tada vjerojatno isplutali a i nebi morao dirati spojnice... jedino sto bi onda bili redovi blizu i neznam kako bi mjenjao burice kad odu(mislim na metalne koji bi eventualno ostali...)

Probati cu danas poslikati sto vise mogu pa da onako preko slika dojdemo do neke ideje kako spasiti sto se spasiti da
puno kvalitetna materijala je ulozeno da bi dopustio da potone..

POZ s Drave

britva63:
Uvo rijesio sam sve sa dodavanjem jos jednog reda burica s time da sam morao jedan red pomjeriti i između ubaiti jos jedan. Taj novi red su plasticni burici iz saponije 220 litara i sad je splav ok, moze konacno da se uziva bez bojazni o potonucu... :lol: :lol:

milan petrovic:
Imam na prodaju plasticna i metalna burad od 200lit.Plasticna su samo jednom koriscena u extra stanju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju