E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Postavljanje burica
Kapetan:
Evo ga mali photo story o postavljanju burica...
zorter:
Ovo je prava stvar.Bas je lepo pokazano kako na najzgodniji nacin postaviti novo bure.A kako se vadi staro? Nije valjda da se busi da udje voda i potone?
Kapetan:
--- Citat: zorter 15, 03, 2009, 17:55:23 posle podne ---Ovo je prava stvar.Bas je lepo pokazano kako na najzgodniji nacin postaviti novo bure.A kako se vadi staro? Nije valjda da se busi da udje voda i potone?
--- Kraj citata ---
nemam pojma :)
espresso:
vidjao sam tu radnju sa slike na Savi. istim alatom se i vadi. oni nesavesni uglavnom puste bure niz reku pod pretpostavkom da vec nije potonulo ili odplovilo. jebi ga nema dovoljno velikih kanti za busne burice.
zorter:
--- Citat: espresso 15, 03, 2009, 19:27:36 posle podne ---vidjao sam tu radnju sa slike na Savi. istim alatom se i vadi. oni nesavesni uglavnom puste bure niz reku pod pretpostavkom da vec nije potonulo ili odplovilo. jebi ga nema dovoljno velikih kanti za busne burice.
--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da nije lako bure i do pola napunjeno vodom (a kamoli celo) izneti u camac ili na splav.Pa sam zato pitao kako li se vadi staro, jer je ovde ocigledno zamena na vec postojecem splavu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju