Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
pomoć prijatelja
budens72:
Dobro došao :drinks:
samardza:
:drinks:
SALE NB:
Srsa, dao bih ti jedan savet (preporuku).
S obzirom da ti voda izvire kroz pod, trebaš znati da su nosivi elementi u duplom dnu urađeni od šperploče, koja je osetljiva na vodu i sa vremenom trune. ( ako se pod uvija i radi pod težinom - to je od toga! :smile: )
Zato je bitno da duplo dno prazniš što češće, a s obzirom da je rupa na zrcalu zatvorena, morao bi na najnižem delu poda ugraditi kaljužnu pumpu i često prazniti dno.( nakon svake kiše). Tako ćeš i utvrditi da li je u pitanju kišnica ili rečna voda.
Ako se nakon par suvih dana ne pojavi nova količina vode u čamcu, onda je definitivno kišnica.
To što se voda skuplja u kabini je zbog činjenice da je čamac napred teži (imaš mali i lagan motor), ali to nije znak da napred i ulazi. Proveri i zaostale rupe od šrafova, i rasklimane šrafove, neverovatno je kako voda sebi nađe put! :taunt:
Inače, i ja ratujem sa istim problemom, meni puštaju kederi na prozorima, a i primam vodu na spojevima tende, tako da ću morati celu tendu da preradim! :diablo:
srsa:
hvala na savetima. Pokušao sam da "smanjim" fotografije, pa evo da probam da pošaljem par komada.
srsa:
bravo za ja. Uspeo sam. Nisu neke slike ali za početak...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju