Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
pomoć prijatelja
srsa:
pozdrav svima. Iz drugog pokušaja da se i ja sasvim malkice predstavim. Potpuni početnik, sa čamcem od letos - elan 495 sa kabinom i johnson 6(bez komandi). Vez u marini Ada Ciganlija u Čukaričkom rukavcu. Volim vodu (i ladno pivo i špricer), a izgleda i ona(voda) voli mene - često me posećuje u kabini. Imam utisak da je duplo dno puno vode. Pre desetak dana sam izvukao iz kabine oko 35 litara(predhodno nisam obilazio čamac 20-ak dana a padala je kiša u dva navrata). Juče sam polivao crevom ne bi li utvrdio gde ulazi, ali sa unutrašnje strane kabine sve je suvo(prozori, bokovi) jedino na patosu ispod srednjeg ležaja sam prometio na jednom mestu da voda malkice "izvire" iz duplog dna. Kako je ušla ne znam. Ima li neko sličan problem ili ideju ge bi voda mogla da ulazi. Možda sam preterao dužinom poruke, ali "pomoć prijatelja.
Профа:
Добро дошао.
Kapetan:
dobro dosao, pokusaj a pogledas boju vode... ako je mutnjikava , zuckasta i slicno verovatno je iz reke, ako je bistra ond aje atmosferska
zoki novus:
ma najbolje da proba ako je iz govnare(rukavca) provalice sigurno :)
srsa:
hvala na dobordošlici Profi i Kapetanu. Kao što rekoh, apslolutno početnik-brodski mali(od 130 kg i skoro 2 m). Na prvi pogled mislim da je voda bistra, ali dok je pokupim sunđerom u kofu, prilikom prosipanja deluje prljavo. Zanima me kako može da uđe u duplo dno a da se ne primeti u kabini u vidu tragova. Obzirom na količinu vode koju sam izvukao sa poda kabine trebalo bi da voda(kišnica) ulazi slobodno kroz veći otvor. Sve ovo pod uslovom da nije rečna voda. U subotu ću ići da proverim. Pošto kiše nije bilo a valjda neće ni biti do subote, videću količinu vode u kabini. Ako je bude bilo malo, biće da se slivala od poslednjeg prskanja crevom. U suprotnom - eto problema. Dodatak, zahvaljujem na dobrodošlici i drugima koji su se javili dok sam kucao poruku(Zoki novus i Olimp). Inače ne osećam aromu vode.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju